توت فرنگی و فواید آن در مبارزه با بیماریها!

توت فرنگی یکی از میوه های خوشمزه و محبوب در جهان است.

بیش از ۶۰۰۰ نوع از این میوهاسی در طبیعت یافت می شود.

توت فرنگی وحشی در شمال ایران به فراوانی وجود دارد.

خواص توت فرنگی

بیماری قلبی و توت فرنگی –

مصرف منظم آنتوسیانین نوعی فلانوئید که در خانواده توت ها موجود است. خطر حمله قلبی را تا ۳۲ درصد در زنان جوان و میانسال کاهش میدهد.

همچنین کوئرستین، نوعی دیگری فلانوئید که در توت فرنگی موجود است. یک ضدالتهاب طبیعی بوده و تصلب شریان را کاهش داده.

در تحقیقاتی که برروی حیوان ها انجام شد، آسیب ناشی از کلسترول بد خون (LDL) را کاهش داد.

همچنین ممکن است کوئرستین خواص ضدسرطانی نیز داشته باشد.

با اینحال تحقیق بیشتری در اینباره لازم می باشد.

نه تنها پتاسیم و فیبر موجود در توت فرنگی برای قلب مفید است. بلکه تحقیقات نشان داده است که توت فرنگی باعث کاهش نوعی آمینواسید که به لایه داخلی رگ ها آسیب می رساند، می شود.

سکته مغزی  –

آنتی اکسیدان های موجود در توت فرنگی و همچنین پتاسیم بالای درون توت فرنگی باعث کاهش خطر لخته های خون خطرناک در مغز که باعث سکته مغزی می شوند، کمک می نمایند.

سرطان –

همانطور که در بالا گفته شد، توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدان هایی بوده که در برابر رادیکال های آزاد عمل کرده، رشد سلول های سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن می شود.

فشارخون  –

بدلیل پتاسیم بالا در توت فرنگی، این میوه پرطرفدار برای افرادیکه دچار فشارخون بالا هستند، توصیه می شود. پتاسیم به خنثی کردن اثر سدیم در بدن کمک می نماید. مصرف کم پتاسیم همانقدر برای فشارخون بالا بداست که مصرف بالای سدیم برای فشارخون بالا بد می باشد.

یبوست  –

مصرف خوراکی هایی که پر از فیبر و آب هستند به کاهش یبوست و اجابت مزاج راحت کمک می نمایند.

دیابت  –

توت فرنگی قندی پایین و میزان فیبری بالا داشته و هردو این فاکتور ها به حفظ تعادل قندخون کمک می نماید.

توت فرنگی یکی از خوراکی های مناسب برای افراد دیابتی می باشد.

تحقیقات نشان می دهد که خوردن ۳۷ توت فرنگی در روز می تواند بطرز چشم گیری عوارض دیابت همچون نارسایی کلیه و نوروپاتی محیطی را کاهش دهد.

بارداری  –

دریافت میزان کافی اسید فولیک برای زنان باردار لازم می باشد و توت فرنگی حاوی مقادیر مناسبی فولیک اسید است.

افسردگی –

فولیک اسید موجود در این میوه برای افسردگی نیز می تواند مفید باشد.

حافظه کوتاه مدت  –

مواد موجود در این میوه نشان داده اند که می توانند باعث بهبود حافظه کوتاه مدت شوند.

پست های مرتبط

انبه در بارداری!
باقلا و این همه خاصیت!!
کنگر و این همه خاصیت!
کیوی پر خاصیت!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *