انبه در بارداری!

میوه انبه از مغذی ترین و بهترین میوه هایی محسوب میشود که به سبب خواص بسیار منحصر به فردی که داراست، به مصرف آن در زمان بارداری توصیه شده است.

این میوه تاثیر مستقیمی بر روی بهبود رشد جنین میگذارد

در نتیجه متخصصان بر این باورند که بایستی در دوره بارداری به صورت منظم از این میوه استفاده شود.

همچنین بایستی اشاره نمود که مانند هر محصول دیگری در مصرف انبه نباید زیاده روی کرد زیرا علی رغم خواص انبه که مفید است،

زیاده روی در مصرف آن  سبب تاثیرات منفی بر روی بدن میگردد.

انبه دارای خواصی است که موجب محبوبیت روز افزون آن شده است

که از جمله مهم ترین آن ها برخورداری از آهن، پتاسیم، اسید فولیک و ویتامین های C و A میباشد.

این میوه مغذی و خوشمزه به سبب طعم خاصی که داراست، متناسب با بسیاری از ذائقه هاست.

خواص انبه برای زنان باردار

پیشگیری از کم‌خونی

از آنجا که ویتامین C به وفور در انبه یافت می‌شود بنابراین مصرف آن جذب آهن را در بدن بالا می‌برد

و می‌تواند جبران‌کننده نیاز افزایش یافته مادر در بارداری به این ماده معدنی مهم باشد.

رشد جنین

انبه یکی از منابع خوب اسید فولیک برای خانم‌های باردار است که برای رشد مغز و نخاع جنین ضروری است.

مصرف انبه در اوایل بارداری می‌تواند از بروز نقایص مادرزادی در جنین خودداری کند.

یکی دیگر از مواد مغذی که به وفور در انبه یافت می‌شود، ویتامین A است.

کمبود ویتامین A در زمان تولد با کاهش سطح ایمنی بدن و افزایش ریسک ابتلا به بیماری‌هایی مانند اسهال و عفونت‌های دستگاه تنفسی ارتباط دارد.

علاوه بر این ویتامین آ به رشد دندان‌ها و استخوان‌های جنین کمک می‌کند و برای توسعه چشم و سیستم ایمنی نیز ضروری است.

پیشگیری از مشکلات گوارشی

فیبر غذایی موجود در انبه به شما احساس سیری می‌دهد

و همچنین به بهبود هضم غذا و پیشگیری از یبوست که معمولا در سه ماهه اول بارداری گریبانگیر مادر می‌شود، کمک می‌کند.

تامین آنتی‌اکسیدان‌ها

ویتامین C موجود در انبه یک آنتی‌اکسیدانهای قوی است که از بدن شما در برابر رادیکال‌های آزاد مراقبت می‌کند.

رادیکال‌های آزاد می‌توانند روی رشد جنین اثر منفی گذاشته و حتی منجر به افزایش ریسک ابتلا به سرطان شوند.

علاوه بر این ویتامین C احتمال بروز زایمان زودرس را کاهش می‌دهد.

سیستم عصبی و مغز جنین

یکی دیگر از مواد مغذی مهم در انبه ویتامین B6 است که نقش مهمی در تشکیل مغز جنین و سیستم عصبی او دارد.

پیشگیری از پره اکلامپسی:

انبه جزو منابع قابل قبول ماده معدنی منیزیوم نیز هست که یکی از بهترین داروهای طبیعی برای پره اکلامپسی محسوب می‌شود.

همچنین ویتامین E موجود در این میوه نیز نقش مهمی در پیشگیری از پره اکلامپسی داشته و به تشکیل عضلات جنین کمک می‌کند.

مبارزه با تهوع‌های صبحگاهی

طعم انبه می‌تواند تهوع مادران را در ابتدای صبح کاهش دهد.

اگرچه ویتامین B6 موجود در انبه نیز جزو مهم‌ترین مواد مغذی ضد تهوع محسوب می‌شود.

پست های مرتبط

شلغم، بی نظیر برای سلامتی
لوبیا سبز و این همه خاصیت !!
توت فرنگی و فواید آن در مبارزه با بیماریها!
خواص بینظیر مصرف کاهو در بارداری!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *