کیوی پر خاصیت!

کیوی که با نام انگور فرنگی چینی هم شناخته می شود میوه ای تخم مرغی شکل است که رنگ پوست آن قهوه‌ ای و گوشت آن سبز کمرنگ می باشد.

درخت کیوی در آب و هوی معتدل رشد می کند.

طبع کیوی سرد و خشک است.

این میوه بومی چین بوده که در آغاز قرن بیستم به نیوزلند صادر شد و بعدها در آنجا کشت شد.

و نام آن از پرنده کیوی که بومی نیوزیلند است گرفته شده است.

کیوی یک منبع عالی از انواع ویتامین C، ویتامین A، فولات، ویتامین E و ویتامین K، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر می باشد.

كيوي داراي مقادير زيادي آنزيم حل كننده پتاسيم به نام پاپايين است كه از نظر تجاري براي نرم كردن گوشت مفيد است.

اما احتمال دارد براي برخي افراد آلرژي زا باشد.

بويژه افرادي كه به آناناس حساسيت دارند مستعد حساسيت به اين ميوه نيز هستند.

اين آنزيم با پختن ميوه به سرعت از بين مي رود.

به اين ترتيب استفاده از كيوي خام در دسرهاي حاوي شير يا هر فراورده لبني ديگر نامناسب است.

زيرا اين آنزيم در عرض چند دقيقه در حاليكه بوي بسيار بدي توليد مي كند شروع به حل كردن پروتئين شير مي نمايد.

پادزهر سيگار

سيگاري ها به ويتامين C بيشتري نياز دارندو زيرا مواد سمي مخصوصاً راديكالهلي آزاد موجود در دود سيگار ويتامينها را از بين مي برد. بنابراين سيگاريها بايد حدود ۴۰% بيشتر ويتامين C مصرف كنند. اين مقدار با خوردن ۲ عدد كيوي كسب مي شود.

بمبي عليه استرس

استرس و كمبود خواب روي بدن انسان اثر مي گذارد. هركس مي خواهد به اين وضع دچار نشود بايد در روز ۴ عدد كيوي بخورد. ۴ عدد كيوي را در طول روز تقسيم كنيد. مثلاً صبح’ ظهر’ بعدازظهرو عصر. چون بدن انسان نمي تواند ويتامين C را ذخيره كند.

مزایای دیگر کیوی برای سلامتی

  • کاهش فشار خون بالا
  • پیشگیری از بیماری قلبی
  • سلامت پوست و مو
  • درمان بی خوابی
  • درمان دیابت

 

 

پست های مرتبط

نارنج و فواید بی نظیر آن!
عناب و خواص شگفت انگیز آن !
چای ترش و خواص بی نظیر آن
مصرف سیر خام ناشتا، آری یا خیر؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *