طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی

مواد لازم تهیه ترشی کلم قرمز

سرکه : به میزان کافی

کلم قرمز : به میزان دلخواه

نمک : به میزان کافی

پودر فلفل قرمز : به میزان کافی

دستور تهیه ترشی کلم قرمز به شرح زیر است

۱) در ابتدای کار کلم قرمز را به هر اندازه ای که فکر می کنید مناسب است، خرد کنید. توصیه می کنیم اندازه های خرد شده نه خیلی بزرگ باشند و نه خیلی کوچک. سپ ظرف بزرگی تهیه کرده و کلم ها را درون آن بریزید.

۲) حال نوبت اضافه کردن ۳ ق غذا خوری نمک به روی کلم هاست. به خوبی بهم بزنید تا نمک به خورد کلم های قرمز برود. حال اجازه دهید به مدت کوتاهی مثلا ۱ ساعت ظرف کلم به حال خود باشد. با این کار می خواهیم نمک ها کاملا جذب کلم شود.

۳) بعد از اینکه این زمان گذشت کلم ها را بوسیله ی صافی آبکش کنید. هنگامی که حس کرده اید آب اضافی کلم ها گرفته شد آن را درون ظرف دلخواه دیگری انتقال دهید. در مرحله بعدی اقدام به ریختن مقداری سرکه و پودر فلفل قرمز به کلم ها کنید. دقت کنید که سرکه سفید باید کاملا همه کلم را پوشش بدهد.

۴) توصیه می کنیم بعد از همه این کارها محتویات مخلوط شده را درون ظرف شیشه ای بریزید که رنگش دچار تغییر نشود. دیگر باید به مدت زمان کوتاهی صبر کنید تا ترشی کلم قرمز به خوبی جا بیوفتد. هر چند وقت یک بار می توانید از کمی ترشی تست کنید تا بفهمید ترشی کاملا آماده شده است یا خیر.

پست های مرتبط

ترشی بادمجان شکم پر
طرز تهیه ترشی مخلوط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *