ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان ترشی محلی گیلان است که با طعم خوش و مزه ایده آل به عنوان یکی از مخلفات محبوب در کنار غذاهای ایرانی میل می شود.

طرز تهیه این ترشی  در منزل بسیار راحت و آسان است.

در این مطلب با آموزش تهیه ترشی بادمجان در خدمت شما هستیم.

ترشی بادمجان ترشی لذیذ و خوش طعمی است و در مدت یک هفته پس از درست کردن این ترشی آماده خوردن می شود.

مواد لازم:بادمجان

بادمجان قلمی   ۱ کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)

سرکه             به مقدار لازم

سیر               ۲۵۰ گرم

هویچ              ۲۰۰ گرم

سبزی ترشی   نعناع و ترخون و..   به مقدار لازم

فلفل سبز        ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم.

بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم

و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند

و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.

بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می کنیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد,

در ظرف را خوب می بندیم و بعد از ۱۰ الی ۱۲ روز ترشی قابل خوردن است.

نکته ها:

– برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر، بادمجان هایی را انتخاب کنید که بدون تخم و پوست مشکی باشند.

بادمجان هایی که پوست بنفش دارند طعم خوبی ندارند و معمولا تلخ یا تند می باشند.

– بهتر است از بادمجان هایی استفاده کنید که کمی تپل و گوشتی باشند.

اگر بادمجان ها بیش از حد باریک و قلمی باشند ممکن است مواد داخل آن به بیرون بریزد و ترشی شما نازیبا شود.

– اگر لازم شد میتوانید نخی دور بادمجان ها ببندید تا مواد بیرون نریزد.

برای این کار میتوانید از رشته های خیار، هویج یا ساقه پیازچه هم استفاده کنید.

پست های مرتبط

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی
طرز تهیه ترشی مخلوط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *