ترشی بادمجان ترشی محلی گیلان است که با طعم خوش و مزه ایده آل به عنوان یکی از مخلفات محبوب در کنار غذاهای ایرانی میل می شود.
طرز تهیه این ترشی در منزل بسیار راحت و آسان است.
در این مطلب با آموزش تهیه ترشی بادمجان در خدمت شما هستیم.
ترشی بادمجان ترشی لذیذ و خوش طعمی است و در مدت یک هفته پس از درست کردن این ترشی آماده خوردن می شود.
مواد لازم:
بادمجان قلمی ۱ کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)
سرکه به مقدار لازم
سیر ۲۵۰ گرم
هویچ ۲۰۰ گرم
سبزی ترشی نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم
فلفل سبز ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم.
بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم
و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند
و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.
بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می کنیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد,
در ظرف را خوب می بندیم و بعد از ۱۰ الی ۱۲ روز ترشی قابل خوردن است.
نکته ها:
– برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر، بادمجان هایی را انتخاب کنید که بدون تخم و پوست مشکی باشند.
بادمجان هایی که پوست بنفش دارند طعم خوبی ندارند و معمولا تلخ یا تند می باشند.
– بهتر است از بادمجان هایی استفاده کنید که کمی تپل و گوشتی باشند.
اگر بادمجان ها بیش از حد باریک و قلمی باشند ممکن است مواد داخل آن به بیرون بریزد و ترشی شما نازیبا شود.
– اگر لازم شد میتوانید نخی دور بادمجان ها ببندید تا مواد بیرون نریزد.
برای این کار میتوانید از رشته های خیار، هویج یا ساقه پیازچه هم استفاده کنید.