آماده سازی
سیب زمینی رو میشوریم و پوست میکنیم: اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمتها برای بدن ضرر داره و میگن سرطان زاست!
سیب زمینیها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقهها یک سایز باشه چون اندازههای مختلف توی پخت تاثیر میزاره: بعدش شروع کنید به خلال کردن: همین که مشغول کار هستید آب رو بزارید بجوشه.
نیمه پز کردن سیب زمینی
وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینیتون داره: سیب زمینیهای خلال شده رو داخل آب بریزید و بزارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیبزمینی پخته نمیخوایم، ما سیبزمینی نیمه پخته میخوایم.
سیب زمینیها رو توی یه صافی میریزیم و بعد روی دستمال پهن میکنیم تا آبش گرفته بشه: اگه دقت کنید میبینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی میخوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمیشکنه. *اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.
سرخ کردن سیب زمینی
روغن رو توی ماهی تابه داغ میکنیم. شعله رو هم کم نمیکنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه: بعد از سرخ کردن، سیب زمینیها رو روی دستمال کاغذی تمیز میریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه: و بعدش هم سیب زمینی شما آمادس! ;))