طرز تهیه خیارشور ترد خانگی

مواد لازم برای خیار شور خانگی:

خیار ریز و تازه ۲ کیلوخیارشور

خیارشور

سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری ۲۵۰ گرم

سیر یک بوته بزرگ

فلفل تند۵ یا ۶ عدد

تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری

نخود خام چند عدد برای ترد شدن خیارها

نمک یک پیمانه

آب ۱۴ پیمانه

سرکه یک پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا خیار و سبزی ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود.

دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید.

آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید.

با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید.

خیار ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید.

نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.

وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *