کنجد و خواص بی نظیر آن

خوردن يك قاشق غذاخوري كنجد موجب تامين ۱۴ درصد از نياز كلسيم خانم‌ها می شود.

و اگر آنها عادت به بلند كردن ناخن‌هايشان داشته باشند:

با مصرف كنجد ناخن‌هايشان محكم‌تر شده. و ترك و شكنندگي بر روي اين عضو كه جزئي از زيبايي انگشتان است ديده نمي‌‌شود.

به علاوه مصرف ۲ قاشق غذاخوري آن رساندن ۵ ميلي‌گرم روي را به بدن خصوصا پوست و مو و ناخن‌ها آسان مي‌كند.

شايد بدانيد كه كمبود روي چه اثراتي بر زيبايي دارد:

آكنه را كمتر مي‌كند و از نازك شدن موها جلوگيري مي‌كند.

مانع ريزش موها خصوصا در خانم‌ها مي‌شود.

به دليل توام شدن اين ماده مغذي با ويتامين E اين اثرات صد چندان می شود.

مي‌توان از خواص ضدچروك و سفيدكنندگي (ضدلك) اين ويتامين استفاده كرد.

خواص درمانی كنجد :

كنجد خواص درمانی چشمگیری دارد.

منبع غنی اسید آمینه كنجد رشد تومورها را متوقف می كند و به رفع مسمومیت كبد و كلیه ها و بهبود سیستم ایمنی بدن كمك می كند.

كنجد در درمان بی خوابی موثر است.

خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم و همچنین خاصیت ضدسرطان دارد.

خواص ضد قارچ و ضد باكتری از دیگر تأثیرات آن است.

روغن كنجد در جلوگیری از فساد دندان كاربرد دارد.

همچنین در درمان التهاب و تورم لثه مفید است.

برگ های كنجد سرشار از مواد لعابی هستند كه در گذشته با دیگر گیاهان برای درمان اسهال خونی و وبا به كار برده می شدند.

آرد كنجد سرشار از اسید آمینه است و ۳ برابر شیر كلسیم دارد.

آرد كنجد یا كنجد به خوبی در سالادها، خوراك های مرغ یا گوشت و سبزیجات پخته شده به كار رفته.

و همچنین در معطر ساختن پنیر، سالادهای تخم مرغ، سس هایی كه اساس آن كره یا نان معطر هست كاربرد دارد.

كنجد معدن مواد معدنی قابل جذب است و دارای ؛ منیزیم، كلسیم، آهن، سیلیس، آلومینیوم، كروم، مس، نیكل، سدیم و چندین فلز و شبه فلز دیگر است.

اثر كنجد بیشتر در اثر داشتن ویتامین های زیاد آن است بویژه ویتامین های ب و ویتامین های ف كه فراوان دارد.

كنجد تقریبا بیشتر مواد مورد ساختمان بدن را داراست.

لذا یك غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان است كه دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد .

كنجد قوت ، جوانی ، تعادل زندگانی و صحت را به انسان می بخشد.

اثر آن در تعویض سلول های كهنه ی بدن بسیار سریع است. و در تسهیل تفكر عمل آن قابل تحسین است.

کنجد در رفع آلامی مانند: سرطان ، سل ، كم خونی بی نظیر است .

پست های مرتبط

کنگر و این همه خاصیت!
برنج و خواص بی نظیر آن!
تاریخچه گوجه فرنگی سیاه !
چای مصرف کنید تا ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *