کرپ صبحانه، لذیذ و ساده!

مواد لازم برای تهیه کرپ صبحانه

۲ پیمانه شیر

۱ پیمانه آرد سفید

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق غذاخوری شکر

نوک قاشق مرباخوری وانیل

نوک قاشق مربا خوری نمک

کمی کره

مراحل تهیه کرپ برای صبحانه

ابتدا شیر، شکر و تخم مرغ رو با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم.

نمک و وانیل رو اضافه میکنیم. آرد هم طی دو مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایع یکدست بشه.

حالا کف ماهیتابه ای نچسب رو با کمی کره چرب میکنیم، یه ملاقه از مایع رو کف ماهیتابه میریزیم و بعد ماهیتابه رو تکون میدیم تا مواد کامل کف ماهیتابه رو بگیره و خوب پخش بشه.

بعد از حدود ۱ الی ۲ دقیقه میبینیم که کرپ داره خودشو میگیره با یه کفگیر یکم بلندش میکنیم و اگه زیرش طلایی شده بود برش میگردونیم.

وقتی کرپ رو برگردوندیم بهش حدود ۱ الی ۲ دقیقه زمان میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بپزه، بعد کرپ آمادست.

کرپ رو میشه از وسط تا کرد و با انواع میوه ها مثل موز یا توت فرنگی، همراه عسل یا شکلات صبحونه سرو کرد فقط بستگی به سلیقمون داره … نوش جون

نکاتی درباره آماده سازی کرپ

  • مایع کرپ باید کاملا شل باشه پس اصلا نگران شل بودنش نباشین.
  • در هنگام پخت کرپ شعله گاز نباید خیلی کم باشه چون کرپ نازکه و زود میپزه و باید تو این مدت طلایی هم شده باشه.
  • ضخامت مایع کف ماهیتابه باید خیلی نازک باشه، هر چقدر کرپ نازک تر باشه با کیفیت تر و لذیذ تره.

پست های مرتبط

تاریخچه کرپ!
پنکیک چیست؟
گالری عکس صبحانه های خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *