مواد لازم برای تهیه کرپ صبحانه
۲ پیمانه شیر
۱ پیمانه آرد سفید
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شکر
نوک قاشق مرباخوری وانیل
نوک قاشق مربا خوری نمک
کمی کره
مراحل تهیه کرپ برای صبحانه
ابتدا شیر، شکر و تخم مرغ رو با هم زن دستی خوب مخلوط میکنیم.
نمک و وانیل رو اضافه میکنیم. آرد هم طی دو مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مایع یکدست بشه.
حالا کف ماهیتابه ای نچسب رو با کمی کره چرب میکنیم، یه ملاقه از مایع رو کف ماهیتابه میریزیم و بعد ماهیتابه رو تکون میدیم تا مواد کامل کف ماهیتابه رو بگیره و خوب پخش بشه.
بعد از حدود ۱ الی ۲ دقیقه میبینیم که کرپ داره خودشو میگیره با یه کفگیر یکم بلندش میکنیم و اگه زیرش طلایی شده بود برش میگردونیم.
وقتی کرپ رو برگردوندیم بهش حدود ۱ الی ۲ دقیقه زمان میدیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بپزه، بعد کرپ آمادست.
کرپ رو میشه از وسط تا کرد و با انواع میوه ها مثل موز یا توت فرنگی، همراه عسل یا شکلات صبحونه سرو کرد فقط بستگی به سلیقمون داره … نوش جون
نکاتی درباره آماده سازی کرپ
- مایع کرپ باید کاملا شل باشه پس اصلا نگران شل بودنش نباشین.
- در هنگام پخت کرپ شعله گاز نباید خیلی کم باشه چون کرپ نازکه و زود میپزه و باید تو این مدت طلایی هم شده باشه.
- ضخامت مایع کف ماهیتابه باید خیلی نازک باشه، هر چقدر کرپ نازک تر باشه با کیفیت تر و لذیذ تره.