کاپ کیک یا کیک فنجانی یکی از نوآوری های کیک است که تاریخچه آن برمیگردد به قرن نوزدهم و امروزه این کیک ها بیشتر در کافه ها و کافی شاپها به جای کیک کلاسیک استفاده میشود. انواع مختلفی دارد و با طعم های مختلفی در شرینی فروشی ها و کافه ها وجود دارد که شما میتوانید سفارش دهید و سرو کنید.
طرز تهیه کاپ کیک یا کیک فنجانی برای کافی شاپ
این کاپ کیک، ساده و در عین حال بسیاااار خوشمزه است. بافت نرم و لطیفی داره. حتما همه مواد رو از نیم ساعت قبل بیرون بذارید تا به دمای محیط برسند.
مواد لازم برای کاپ کیک یا کیک فنجانی
وانیل نصف قاشق چایی خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱ لیوان
شیر نصف لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
طرز تهیه کاپ کیک یا کیک فنجانی برای کافه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود بعد از آن شیر و سپس روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد را دو الی سه بار الک کنید و بکینگ پودرتان را کم کم به مواد اضافه کنید و سپس با قاشق هم بزنید. داخل کپسول های کاپ کیک را تا نصفه پر کنید چون حسابی پف میکنند. کپسول ها را داخل سینی گذاشته و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید بگذارید. و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید که طبخ شود. در آخر کمی گریل را روشن کنید تا روی کاپ کیک ها طلایی شود.