پنکیک چیست؟

پنکیک یک کیک تخت و نازک است که معمولا با یک مایه خمیری درون تابه طبخ می‌شود.

پنکیک در انواع مختلف و اقصی نقاط دنیا تهیه می‌شود.

مواد اولیه پنکیک‌ها در مناطق مختلف کاملا متفاوت است؛

اما عموما از شیر، تخم مرغ و کره تهیه شده و در تابه‌ای که کمی آغشته به کره یا روغن است پخته می‌شود.

البته برخی از آن‌ها همانند پنکیک آمریکایی یا انگلیسی در تهیه مایه پنکیک گاهاً از یک عامل وَرآورنده همانند بکینگ پودر یا جوش شیرین نیز استفاده می‌شود.

با توجه به اینکه این خوراک در دسته بندی کیک‌ها قرار دارد.

اما هستند کسانی که معتقدند باید آن را در رده نان قرار دارد.

به علت تنوع بسیار پنکیک و کرپ‌ها معمولا اشکالی که از آن ساخته می‌شود بسیار متفاوت است،

طعم‌ها نیز برای تهیه این خوراک لذیذ نیز بسیار فراوان است.

پنکیک‌ها معمولا بصورت چند لایه که لابلای آن با شکلات، مارمالاد یا خامه پر شده سرو می‌شوند.

پنکیک‌ها بیشتر در وعده صبحانه یا به عنوان یک میان وعده خوشمزه سرو می‌کنند.

در بریتانیا و کشورهای مشترک المنافع روزی با نام روز پنکیک وجود دارد که تقریبا ۴۰ روز قبل از عید پاک است.

در این روز که به نام سه شنبه فَربه نیز شناخته می‌شود در یکی از وعده‌ها حتما پنکیک میل می‌نمایند.

درباره تاریخچه پیدایش پنکیک‌ها نظرات مختلفی مطرح است، برخی معتقند این نوع خوراک گسترده‌ترین غذا در تعدادی از امپراطوری‌های باستان بوده است. با این حال اولین مستندات مربوط به پنکیک به تمدن یونان باستان باز می‌گردد. یونانی‌ها نوعی پنکیک به نام tagēnon از ترکیب آرد گندم، روغن زیتون، عسل و نوعی پنیر تهیه می‌کردند، که بیشتر در وعده صبحنه سرو می‌شده است. واژه پنکیک برای این خوراک اولین بار در اواسط قرن پانزدهم میلادی ظاهر شد.

پست های مرتبط

کرپ صبحانه، لذیذ و ساده!
تاریخچه کرپ!
گالری عکس صبحانه های خوشمزه (۲)
گالری عکس انواع صبحانه (۲)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *