شیربرنج، پیش غذایی ساده، سالم و مغذی

شیر برنج یکی از غذاهای سنتی و ساده‌ای است که به عنوان صبحانه، دسر و در ماه مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو می‌شود. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این غذا بسیار ساده و میزان شیرینی آن بسته به نوع ذائقه‌تان می‌تواند متفاوت باشد.

مواد لازم برای تهیه شیر برنج

  • ۱ پیمانه برنج نیم دان
  • ۱ پیمانه گلاب
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • یک لیتر شیر
  • ۱ قاشق چای‌خوری هل ساییده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری خامه
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه

یرای تهیه این غذا، برنج را از شب قبل خیس کنید.

برنج را با ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چای‌خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

حرارت را کم کرده و حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا شیر برنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

بعد از این که شیر برنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با مربا، پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید.

چند نکته برای تهیه شیر برنج

  • حتما از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید.
  • می‌توانید برای شیرین کردن شیر برنج از عسل استفاده کنید.
  • هنگام پخت مرتب مواد را هم بزنید تا شیر برنج ته نگیرد.
  • اگراین غذا را به عنوان دسر سرو می‌کنید، اجازه دهید آب آن کاملا بخار شود.

پست های مرتبط

تیرامیسو، دسر خوشمزه ایتالیایی!
سالاد پاستا، پیش غذای لذیذ!!
سالاد الویه و ارزش غذایی مواد تشکیل دهنده آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *