“سالاد پاستا” یا “سالاد ماکارونی” یا همان سالاد اندونزی سالادی خوش طمع و مقوی است که با مواد اولیه در دسترس هم می توان به راحتی آن را تهیه کرد.
مواد لازم سالاد پاستا:
- ماکارونی شکل دار(ترجیحا پاستای سبزیجات)
- سیب زمینی= ۲عدد متوسط
- تخم مرغ= ۲عدد متوسط
- هویج= ۳عدد
- لوبیا چیتی پخته = ۲قاشق سوپ خوری
- ذرت بخار پز شده ویا کنسرو ذرت= ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
- قارچ حلقه شده= به مقدار دلخواه
- خیار شور نگینی شده=به مقدار دلخواه
- سس مایونز= ۲قاشق سوپ خوری
- سس هزار جزیره =۱قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل= به مقدار دلخواه
طرز تهيه:
پاستا را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در اب میجوشانیم تا نرم شود.
سیب زمینی ، هویچ و تخم مرغ را آب پز کرده پوست میکنیم و نگینی خرد میکنیم.
پس از آبکش کردن پاستا آبکش را چند بار تکان میدهیم تا به هیچ عنوان آب درون آن نماند.سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و درآخر سس و نمک و فلفل اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا حرارت از دست بدهد و طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود.