سالاد پاستا، پیش غذای لذیذ!!

“سالاد پاستا” یا  “سالاد ماکارونی” یا همان سالاد اندونزی سالادی خوش طمع و مقوی است که با مواد اولیه در دسترس هم می توان به راحتی آن را تهیه کرد.

مواد لازم سالاد پاستا:

  • ماکارونی شکل دار(ترجیحا پاستای سبزیجات)
  • سیب زمینی= ۲عدد متوسط
  • تخم مرغ= ۲عدد متوسط
  • هویج= ۳عدد
  • لوبیا چیتی پخته = ۲قاشق سوپ خوری
  • ذرت بخار پز شده ویا کنسرو ذرت= ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
  • قارچ حلقه شده= به مقدار دلخواه
  • خیار شور نگینی شده=به مقدار دلخواه
  • سس مایونز= ۲قاشق سوپ خوری
  • سس هزار جزیره =۱قاشق سوپ خوری
  • نمک و فلفل= به مقدار دلخواه

طرز تهيه:

پاستا را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در اب میجوشانیم تا نرم شود.
سیب زمینی ، هویچ و تخم مرغ را آب پز کرده پوست میکنیم و نگینی خرد میکنیم.
پس از آبکش کردن پاستا آبکش را چند بار تکان میدهیم تا به هیچ عنوان آب درون آن نماند.سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و درآخر سس و نمک و فلفل اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم تا حرارت از دست بدهد و طعم مواد کاملا با هم مخلوط شود.

پست های مرتبط

سالاد ماکارونی خوشمزه!
سالاد الویه و ارزش غذایی مواد تشکیل دهنده آن
شیربرنج، پیش غذایی ساده، سالم و مغذی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *