آلبالو خشک و فواید بی نظیر آن !

آلبالو خشک ، فعالیت آنزیم های دخیل در فرآیند التهاب و احساس درد را کاهش می دهد؛
در نتیجه می توان فعالیت ضددرد آلبالو را مطابق با استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن دانست.

روزهای گرم تابستان آغاز شده اند و میوه‌های متنوع این فصل زیبا، نیز هر روز بیشتر از روز قبل رخ می نمایند.

یکی از میوه های خوش طعم این فصل که از آن محصولات متنوعی هم تهیه می شود، آلبالو می باشد.

در این مقاله سعی داریم شما را با خواص آلبالو به صورت تازه و به صورت خشک شده آشنا کنیم.

برای سالم ماندن قلبتان، آلبالو مصرف کنید:

آلبالو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی چون آنتوسیانین، کلوروژنیک اسید، کورستین و کامپفرول می‌باشد.

و یکی از میوه‌هایی است که از ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بسیار بالایی برخوردار می‌باشد.

آنتوسیانین‌های موجود در آلبالو از چندین راه بدن را در برابر آسیب‌های استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند:

۱- آن‌ها به طور مستقیم رادیکال‌های آزاد را منهدم می‌کنند.

۲- به DNA متصل می‌شوند و آن را از تخریب اکسیداتیو حفظ می‌کنند.

۳- سیستم سم‌زدایی آنزیمی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی را فعال می‌کنند.

۴- آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آلبالو رگ‌های خونی و سلول‌های مغزی را در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می‌کنند.

در نتیجه مصرف آلبالو از تشکیل پلاک‌های آترواسکلروزی و بیماری‌های مرتبط با زوال عقل جلوگیری می‌کند.

به جای استامینوفن، آلبالو بخورید:

آلبالوی تازه و آلبالوی خشک، فعالیت آنزیم سیکلواکسیژناز را محدود می‌کنند.

این آنزیم‌ها مهم‌ترین ترکیبات در فرآیند التهاب و احساس درد می‌باشند.

آنزیم سیکلواکسیژناز به وسیله بسیاری از داروهای مسکن نیز مهار می‌شود.

در نتیجه می‌توان فعالیت ضددرد آلبالو را مطابق با استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن دانست.

به همین علت است که آلبالو نشانه‌های موجود در بیماری‌های التهابی چون آرتریت و نقرس را کاهش می‌دهد.

در طی تحقیقی که در آمریکا صورت گرفت مشخص شد که مصرف آب آلبالو دو بار در روز برای مدت ۸ روز، دردهای بعد از مسابقات ورزشی را به نسبت افرادی که دارونما مصرف می‌کردند کاهش می‌داد.

آلبالو، علیه سرطان:

فلاوونوئیدی که خواص ضدسرطانی قوی دارد، کورستین می‌باشد.

آلبالو و آلبالو خشک منبع بسیار مناسبی از کورستین هستند.

مقدار کورستین موجود در آلبالو و آلبالوخشکه بسیار بیشتر از سایر میوه‌ها می‌باشد.

فنولیک اسیدی که آمیگدالین نام دارد، به عنوان ویتامین B17 شناسایی شده است.

تحقیقات انجام‌شده نشان می دهد آمیگدالین، اندازه تومورهای سرطانی را کاهش می دهد و از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند.

همچنین سایر مواد موثر موجود در آلبالو، درد ناشی از پیشرفت سرطان را تسکین می دهند.

به همین علت است که آلبالو یک میوه ضد سرطانی قوی در نزد دانشمندان می باشد.

آلبالو خشک ، مقابله با پوکی استخوان:

آلبالوخشکه، منبع مناسبی از بور است.

بور بر فعالیت آنزیم‌های دخیل در متابولیسم کلسیم، منیزیم و ویتامین D (که از عناصر اصلی دخیل در ساختمان استخوان می‌باشند) اثرگذار است.

عنصر بور در کنار کلسیم و منیزیم موجود در آلبالوخشکه، سلامتی استخوان را تامین می‌کند.

از اثرات دیگر بور، فعالیت شبه‌استروژنی آن می‌باشد.

در حقیقت بور از بروز پوکی‌استخوان، بالأخص بعد از یائسگی که میزان استروژن در بدن خانم‌ها کاهش می‌یابد، پیشگیری می‌کند.

همچنین آلبالوخشکه سرشار از ویتامین C و B کمپلکس است که سلامت استخوانی را تضمین می‌کنند.

پست های مرتبط

فلفل قرمز و خواصی که نمی دانستید!!
چای مصرف کنید تا ….
به لیمو و خواص بی نظیر آن !
شلغم، بی نظیر برای سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *