فلفل قرمز و خواصی که نمی دانستید!!

فلفل قرمز به واسطه دارا بودن ویتامین c موجب افزایش قدرت ایمنی بدن، استحکام لثه ها و دندان ها می شود.

خواص 

♦ فلفل قرمز سرشار از ویتامین c بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی داشته

و اثر شیمیایی موادی که به بافت های بدن آسیب می رسانند را خنثی می کند.

♦ فلفل قرمز به واسطه دارا بودن ویتامین c موجب افزایش قدرت ایمنی بدن، استحکام لثه ها و دندان ها می شود.

همچنین مصرف فلفل قرمز باعث جذب بهتر آهن در بدن می شود و به افرادی که دچار کم خونی هستند توصیه می گردد.

♦ تحقیقات نشان داده است که:

اسید بیرنگ کپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل،

سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود.

این ماده همچنین خاصیت ضد اکسیدی (که سلولهای شما ار از آسیب دیدن محافظت می کند) و ضد باکتری دارد

♦ این فلفل طبیعت گرمی دارد که به دلیل وجود سطح بالای کاپسیسین در آن است.

بیشتر فواید فلفل به دلیل وجود همین ماده است و عامل اصلی ایجاد گرما بعد از خوردن فلفل قرمز نیز هست.

فلفل قرمز از دیر باز به عنوان دارو در مناطق مختلف آسیا بکاربرده می شده است.

♦ کرم یا پودر فلفل به عنوان نوعی مسکن می تواند در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید باشد،

هر چند ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی گردد،

اما این عارضه به زودی از بین می رود.

چون فلفل ابتدا با تحریک و سپس کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن مؤثر واقع میشود،

لذا ممکن است درد کمی شدت پیدا کند، سپس باید ظرف چند روز اول مصرف، این اثر تا حد زیادی از بین برود.

♦ یکی از مهمترین خواص فلفل خاصیت ضدخونریزی آن است.

در بعضی از نقاط دنیا در موارد اوژانسی برای بند آوردن خونریزی از آن استفاده می شود.

پست های مرتبط

چای ترش و خواص بی نظیر آن
به لیمو و خواص بی نظیر آن !
آلبالو خشک و فواید بی نظیر آن !
تخمه آفتاب گردان و فواید آن !!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *