فلفل سیاه و خواص بی نظیر آن!!

فلفل سیاه میوه‌های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است. گیاه فلفل بومی جنوب هند است. فلفل یا پلپل سیاه (nigrum پیپر) گیاه رونده گل دهنده ای از خانواده Piperaceae، که برای میوه آن کشت می شود، که معمولاً به صورت خشک به عنوان ادویه و چاشنی استفاده می شود.

خواص درمانی فلفل سیاه:
فلفل سیاه بومی کشور هند است، این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد. در یونان باستان از فلفل نه تنها به عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می شد.

در قرون وسطی، سرمایه یک فرد براساس مقدار فلفل سیاه ذخیره شده وی سنجیده می شد. فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می گیرد.

در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یك فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه كه داخل آن حل شده، آغاز می كنند.

* طبع فلفل گرم و خشک است.
* مقوی معده و بادشکن می‌باشد.
* گرد آن باعث فرار حشرات می‌گردد و برای جلوگیری از بیدزدگی لباس در میان لباس‌ها بپاشند.

* فلفل مقوی حافظه و اعصاب می‌باشد.
* مسکن دردهای عصبی است.
* جهت رفع رطوبت دماغ و معده فلفل با مویز جویده و میل شود.
* فلفل خون غلیظ را سبک می‌کند.

* کسانی که جذام دارند از فلفل در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
* کسی که تریاک خورده است تا زمان رساندن به پزشک به او جوشانده فلفل بدهید تا استفراغ کند.
* جهت درمان سنگ در مجاری ادرار از دمکرده برگ فلفل استفاده شود.
* جهت رفع بلغم و بلغم لزج فلفل و مویز میل شود.

پست های مرتبط

گالری عکس درخت فلفل سیاه
گالری عکس فلفل سیاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *