گوشت گاو چه فوایدی دارد؟

گوشت گاو گوشتی است که از بدن گاو به دست می آید. معمولاً لذیذ ترین گوشت ها را از گاو نر به دست می آورند که البته اغلب، این حیوان را به منظور تولید مثل نگهداری می کنند.

زمانی که گاوها به دلیل بالا رفتن سنشان دیگر تولید مثلشان زیاد نیست،

آنها را می کشند و از گوشتشان استفاده می نمایند.

گوشت گاوهای پیر و همچنین گاومیش ها سفت و زبر است.

به همین دلیل اغلب، این گوشت ها را برای مصارف گوشت چرخ کرده به کار می برند.

گوشت گاو یکی از رایج ترین انواع گوشت است که اغلب کشورهای جهان در تهیه ی غذاهای گوشتی خود بیشتر از این نوع گوشت استفاده می کنند.

گوشت گاو جزء جدا نشدنی برخی غذاها به حساب می آید.

مثلاً در تهیه ی یکی از خوراک های معروف دنیا به نام همبرگر اغلب از گوشت چرخ شده ی گاو استفاده می نمایند.

از گوشت گاو می توان استیک، مغز ران یا راسته جدا نمود یا قسمت های مختلفی از آن را چرخ کرد.

البته برخی از جگر سیاه، زبان، سیرابی و شیردان و دیگر قسمت های بدن گاو هم مصارف خوراکی می کنند.

تقویت عظلات و کاهش وزن

فیله گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتین و آمینواسید است.

شما بعد از صرف یک وعده غذایی با این بخش از گوشت گوساله برای مدت طولانی‌تر احساس سیری کرده و حجم غذای مصرفی شما کاهش پیدا می‌کند.

به همین دلیل کارشناسان تغذیه توصیه کرده‌اند که مردان چاق که توانایی کاهش حجم غذای خود را ندارند از این ماده غذایی در رژیم خود استفاده کنند.

در عین حال متخصصان تغذیه ورزشی معتقد هستند که :

این بخش گوست گوساله برای امر عضله‌سازی بسیار مفید و کارساز است.

سلامتی

این بخش از گوشت گوساله حاوی بیشترین مقدار از ماده ” روی ” است.

این ماده برای مبارزه با انواع بیماری‌ها و همچنین کاهش دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی بسیار موثر است.

این بخش همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین B12 است که برای تولید DNA و تقویت سیستم عصبی و سیستم خون رسانی بدن مفید است.

همچنین مشخص شده است که این ماده غذایی در کاهش کلسترول مضر خون نیز موثر است.

افزایش خواص غذایی

کارشناسان غذایی معتقد هستند که :

در صورت مصرف گوشت گوساله با تعدادی از مواد غذایی خواص و مواد مفید موجود در آن افزایش پیدا می‌کند.

کارشناسان معتقد هستند که:

مصرف قارچ، گوجه‌فرنگی، ذرت و نخود‌فرنگی موجب افزایش میزان ماده مغذی ” روی ” در گوشت گوساله می‌شود.

تذکر پزشکی

با وجود تمامی نکات مثبت مطرح شده در متن بالا بایستی خاطرنشان کرد که:

افراد مختلف در سنین مختلف و با توجه به وضعیت سلامتی و تحرک جسمانی متفاوت خود نیاز به رژیم‌های غذایی گوناگون دارند.

توصیه اکید تمامی کارشناسان تغذیه در مورد هرگونه تغییر در رژیم غذایی این است که:

در ابتدا بایستی با یک پزشک در این مورد به مشورت پرداخت و پس از اطمینان از وضعیت سلامت و یا با توجه نیازهای متفاوت به تغییر در رژیم غذایی اقدام کرد.

پست های مرتبط

کدو سبز و خواص بی نظیر آن !!
زیره مصرف کنید تا لاغر شوید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *