گوشت چرخ کرده

به علت خرد شدن بافت، وجود چربی آزاد شدن آنزیم‌ها و دخالت داشتن چند پروسه دستکاری در گوشت‌ چرخ‌کرده، این گوشت را به هیچ عنوان نباید در فریزر نگهداری کرد.

کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند .

و حداکثر تا ۳ روز آن را داخل یخچال بگذارند.

اگر هم امکان چرخ کردن مداوم گوشت تازه برایشان وجود ندارد،

می توانند گوشت قرمز فریز شده شان را در صورت نیاز از فریزر خارج و چرخ و استفاده اش کنند.

در هر صورت، فریز کردن گوشت چرخ کرده به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

گوشت چرخ کرده را با وردنه صاف کنید

برای فریز کردن گوشت چرخ کرده اولین قدم تقسیم کردن آن‌ها به وزن مورد نظر شما است.

پس از آن می‌توانید آن‌ها را در کیسه فریزر یا زیپ کیف قرار دهید. اما قبل از بستن در کیسه ابتدا باید با استفاده از یک وردنه گوشت را صاف کنید تا به ضخامت ۱ یا ۱٫۵ سانت در بیاید. برای این منظور باید مدام وردنه را به عقب و جلو بکشید تا گوشت کاملا صاف شود. این کار را آن قدر تکرار کنید که هوای فشرده شده لابه لای گوشت به کل خارج شود.

حالا می‌توانید در کیسه را ببندید و آن را در فریزر در جای مسطح قرار دهید تا بدون تغییر شکل یخ بزند و فریز شود. پس از یخ زدن گوشت می‌توانید آن را به صورت ایستاده قرار دهید یا در جای دیگری از فریزر بگذارید تا فضای کم تری از فریزر شما اشغال شود.

پست های مرتبط

گالری عکس ساندویچ
گالری عکس ساندویچ های خوشمزه
گالری عکس غذا های فست فودی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *