گالری عکس مربای توت فرنگی

توت فرنگی میوۀ بهاری خوشمزه ای هست که زود می رسد و گلخانه ای آن به خوش طعمی توت فرنگی بوته ای نیست. کسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت فرنگی هم هستند.

مربای توت فرنگی

مواد لازم

توت فرنگی ۱ کیلوگرم

شکر ۱ کیلوگرم

آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

دم توت فرنگی ها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و از وسط نصف کنید ؛ شکر را لابلای توت فرنگی ها بریزید و بگذارید ۲۴ ساعت در یخچال بمانند تا توت فرنگی ها آب بیندازند.

توت فرنگی ها را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید ، هنگام جوشیدن کف روی مربا را بگیرید ، پس از اینکه شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است و هر چه این مدت طولانی‌تر باشد مربا تیره تر میشود ؛ در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید و این کار را حتما در انتهای پخت انجام دهید تا مربا تیره نشود ، در قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربای توت فرنگی تیره نشود.

پست های مرتبط

مربای بالنگ،پاستیلی و خوشمزه!
مربای توت فرنگی، خوشمزه و خوشرنگ!
توت فرنگی و فواید آن در مبارزه با بیماریها!
گالری عکس بلوبری (۲)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *