مربای توت فرنگی، خوشمزه و خوشرنگ!

تهیه مربای توت فرنگی می تواند علاوه بر مربا، مقداری شربت هم برای روزهای گرم در اختیارتان قرار دهد؛

فقط حواستان به نکات تهیه مربا باشد تا پس از مدتی که سراغ مربایتان رفتید با کپک یا شکرک مواجه نشوید.

مواد لازم برای تهیه مربای توت فرنگی

  • توت فرنگی یک کیلو
  • شکر ۸۰۰ گرم
  • جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
  • آب نصف لیوان

طرز تهیه مربای توت فرنگی

برای درست کردن مربای توت فرنگی به هیچ وجه از توت فرنگی های گلخانه ای استفاده نکنید.

سعی کنید از توت فرنگی های ریزتر برای درست کردن مربا استفاده کنید.مربای توت فرنگی

برای شروع کار باید اول توت فرنگی ها را خوب بشویید و اجازه دهید تا در داخل آبکش آب اضافی آن گرفته شود.

سپس برگ های آن را جدا کنید و در داخل قابلمه لعابی که گنجایشش ۳ برابر مقدار توت فرنگی هاست می ریزیم.

به این روش که اول مقداری از توت فرنگی ها را می ریزیم

و بعد روی آنها شکر

و به همین ترتیب ۲ الی ۳ بار این کار را انجام میدهیم

و در آخر نصف لیوان آبی را که داشتیم به توت فرنگی ها اضافه میکنیم.

درست کردن مربای توت فرنگی به همین راحتی

در ظرف لعابی را میبندیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال میگذاریم تا شکر در توت فرنگی ها حل شود. بعد از ۱۲ ساعت استراحت توت فرنگی ها در شکر ،آنها را بر روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا بجوش آید . لازم نیست زیاد هم بزنید ولی باید حتما بالا سر مرباها باشید تا سر ریز نشود. کف سر مربا هم باید با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود.

مربای توت فرنگی باید نیم ساعت روی حرارت بالا بجوشد تا قوام بیاید و برای سرریز نشدن آن میتوانید مدام با قاشق مربا را هم بزنید . در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه میکنیم و مربا را از روی حرارت بر میداریم.

برای اینکه مطمئن شوید مربای شما قوام آمده می توانید

یه قطره از شربت مربا را بین انگشت سبابه و انگشت شست لمس کنید اگر حالت کشدار و چسبندگی داشت مربای توت فرنگی شما آماده است.پس از سرد شدن میتوانید در ظرف مناسب بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.

پست های مرتبط

مربای بالنگ،پاستیلی و خوشمزه!
گالری عکس مربای هویج
گالری عکس مربای زردآلو
گالری عکس مربای توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *