مربای بالنگ،پاستیلی و خوشمزه!

مواد لازم مربای بالنگ

بالنگ : ۲ عدد

شکر :هم وزن بالنگ

گلاب : یک چهارم لیوان

زعفران : دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه مربای بالنگ

پس از شستن بالنگ ها ، پوست آن را با یک چاقوی تیز به صورت یک لایه نازک بردارید

و اگر مقدار کمی از پوست روی آن باقی بماند در عطر بیشتر مربا تاثیر گذار است .

سعی کنید از بالنگ هایی استفاده کنید که برجستگی کمتری داشته باشد

تا در موقعه پوست کردن راحت بتوانید این کار را انجام دهید.

بالنگ های پوست گرفته  را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و قسمت داخلی آن یعنی مغزش را در بیاورید. آب یکی از بالنگ ها را بگیرید و صاف کنید.

بخش داخلی بالنگ که شبیه پنبه و سفید رنگ است را برای مربا جدا کنید و به تکه هایی  به طول ۱ در ۲ سانتی متر برش بزنید. قطعات خرد شده بالنگ را وزن کنید و به همان مقدار از شکر استفاده کنید.

بالنگ ها را در آب به مدت ۱۲ ساعت خیس کنید.

شکر را هم با دو لیوان آب بجوشانید تا قوام بیاید.

بالنگ ها بعد از ۱۲ ساعت مقداری آب جذب میکنند که با فشار باید این آب را آز آنها بکشید. سپس در ظرفی آب بریزید و بالنگ ها را در آن  به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. دوباره این کار را تکرار کنید و در ظرفی آب بجوشانید و بالنگ ها را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید . با این عمل تلخی مربا گرفته میشود و هر چه میزان آب داخل ظرف بیشتر باشد میزان ازبین بردن تلخی بالنگ ها بیشتر است.بعد از اینکه دوبار بالنگ ها را جوشاندید آن را از صافی رد کنید و چند بار آب سرد رویشان بریزید و با فشار دست آبش را بکشید و در شهد  آماده شده شکر بریزید.

آب بالنگی که گرفتید و صاف کردید را به جای آبلیمو در آن بریزید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کند. ظرف را روی حرارت قرار دهید تا بالنگ ها بپزند و شکر کاملا به خورد بالنگ برود و در آخر کمی از شهد برایش باقی بماند. زعفران و گلاب را هم اضافه کنید و بعد از ۲ الی ۳ جوش ظرف از روی حرارت بردارید.

 

پست های مرتبط

مربای توت فرنگی، خوشمزه و خوشرنگ!
گالری عکس مربای هویج
گالری عکس مربای زردآلو
گالری عکس مربای توت فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *