سیب زمینی سرخ کرده جزء مواد غذاییه که آب از لب و لوچه همه آویزون میکنه ما در اینجا طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ای که مثل سیب زمینی سرخ کرده بیرون ترد و خوشمزه بشه رو آموزش میدیم. البته لازم به ذکره که سرخ کردن سیب زمینی مضراتی هم دارد که میتونید در گالری عکس چیپس سیب زمینی مطالعه کنید و همچنین لازمه که در مصرف این خوشمزه خیلی احتیاط کنید.
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد و خوشمزه
آب رو میزاریم تا جوش بیاد. نمک اضافه میکنیم و سپس سیب زمینی های خلال شده رو به آب در حال جوش اضافه میکنیم. اجازه میدیم تا پنج دقیقه در آب بجوشه و نیم پز بشه. بعد آبکش میکنیم و روی پارچه پهن میکنیم تا آب اون کشیده بشه.اگه دقت کنید میبینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی میخوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمیشکنه.
روغن را داغ میکنیم و سیب زمینی را به روغن داغ اضافه میکنیم. لازمه تا حرارت بالا باشه تا سیب زمینی زود سرخ بشه. وقتی سرخ شد سیب زمینی ها رو روی کاغذ روغنی میزاریم تا روغنش کشیده بشه و آماده مصرف باشه.
نوش جان
سلام.ممنون بابت مطالب و وبسایت زیبایی که دارید