چرا نباید شیرینی خامه ای و شیرینی تر بخوریم؟

جالب است بدانید یک ساعت پیاده روی تند، نهایت ۲۰۰ کیلوکالری را می سوزاند.

در حالی که خوردن تنها ۱۰۰ گرم شیرینی خامه ای می تواند ۲۵۰ کیلوکالری انرژی وارد بدن کند.

واقعا خنده دار است.

کسی به خاطر حفظ سلامت بدن یا تناسب اندام اش، روزی نیم ساعت ورزش کند. و با خوردن یک عدد شیرینی تمام تلاش هایش را زیر پا بگذارد.

شیرینی خامه ای

روغن جامد به کار رفته در تهیه نان این گونه شیرینی ها، از مضرات آن است.

با اینکه هر روز به افراد توصیه می شود:

از چربی های ترانس (که به وفور در روغن جامد یافت می شوند) پرهیز کنند.

اما متاسفانه استفاده از روغن های جامد در تهیه شیرینی ها، بدجوری سلامت مصرف کننده ها را تهدید می کند.

و باعث افزایش LDL (چربی بد خون)، انسداد عروق ، سکته قلبی و بالا رفتن کلسترول خون می شود.

درباره فسادپذیری شیرینی های خامه ای نیز باید بگویم که:

نوعی سم باکتریایی حساس به حرارت وجود دارد.

که می تواند از طریق شیرینی خامه ای وارد بدن شود و ایجاد تهوع و استفراغ کند.

قدرت این سم وقتی افزایش پیدا می کند که وارد بدن افرادی با سیستم ایمنی ضعیف (مانند کودکان و سالمندان) شود.

متاسفانه شیرینی های آلوده به این سم، تغییر رنگ یا بو نمی دهند. و همین امر خطر مصرف شیرینی های تر را افزایش می دهد.

به علاوه گنجاندن مغزها و کاکائوهای نامرغوب لابه لای شیرینی های خامه ای هم باعث مضرتر شدن آنها شده و به همین خاطر، متخصصان تغذیه توصیه می کنند که از ساده ترین شیرینی ها استفاده کنید.

از طرف دیگر، در حالی که مصرف انواع میوه در همه حال توصیه می شود، اما خوردن شیرینی هایی که با قطعات میوه تزیین شده اند، ممکن است مضر باشد زیرا اغلب میوه ها خوب شسته نشده و کیفیت ندارند.

پس بنابر تمامی دلایل یاد شده، بهتر است شیرینی خامه ای را کمتر میل کنید.

پست های مرتبط

گالری عکس نون خامه ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *