سیب زمینی آکاردئونی، پیش غذای خوشمزه و مقوی

سیب زمینی آکاردئونی یک پیش غذای عالی و خوشمزه می باشد .

این فرم سیب زمینی برای تزیین کنار غذاهای گوشتی کاربرد. داره ولی بعنوان یه عصرانه همراه با سس کچاپ یه گزینه مناسبه.

خصوصا برای بچه ها که علاقه خاصی به سیب زمینی دارند.

مواد لازم برای سیب زمینی آکاردئونی

سیب زمینی
سیب زمینی تازه :۳ عدد
سیر :۳ حبه
ادویه سبزیجات :به مقدار لازم
نمک و  فلفل :به میزان لازم
روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری
کره :۳۰ گرم

طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی

فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
سیب زمینی ها را شسته و خوب برس بکشید تا خاک و گل آن کامل از بین برود.
یک برش کوچک در یک طرف سیب زمینی بزنید تا مسطح شود.
این تکه را دور نیاندازید.
برش هایی به اندازه چند میلیمتر به طور مساوی روی سیب زمینی ایجاد کنید و تا انتها و زمانی که تیغه چاقو به چوب ها برسد.
این برش را ادامه دهید.
چوبها یا مدادهایی که در دو طرف سیب زمینی گذاشته اید باعث می شود برش شما تا انتهای سیب زمینی پیش نرفته و تکه ها از هم جدا نشوند.
بعد از اینکه تمام طول سیب زمینی را برش زدید. کره را از داخل یخچال بیرون آورده و به قطعات خیلی کوچک با قطر کم ببرید. و لابلای برش های سیب زمینی قرار دهید.
سیب زمینی ها را داخل سینی فر ( کاغذ روغنی بیاندازید ) قرار دهید.
( تکه ای را که در ابتدا برای مسطح کردن یک طرف سیب زمینی بریده بودید، زیر سیب زمینی قرار دهید. قوس تکه زیرین باعث می شود هنگام پخت، لایه های سیب زمینی به زیبایی از هم باز شوند.
بقیه سیب زمینی ها را به همین شکل آماده کرده و کنار بگذارید و سس روی آن را تهیه کنید.
کمی نمک روی سیرها بپاشید و له کنید و در ظرف کوچکی بریزید. ادویه جات و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. و سس آماده را با برس روی سیب زمینی ها بمالید.
به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و پوست آن ها برشته شود داخل فر قرار دهید و در طول پخت سس آماده شده را ( ۲ تا ۳ بار ) با قلمو روی سیب زمینی ها بمالید.

پست های مرتبط

چیکن استراگانوف غذای خوشمزه و ساده!
گالری عکس انواع صبحانه (۲)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *