چیکن استراگانوف غذای خوشمزه و ساده!

چیکن استراگانوف از آن غذاهایی است که کمتر کسی پیدا می شود که بگوید آن را دوست ندارد.

خصوصا کودکان که از این غذا به شدت استقبال میکنند.

با ما همرا باشید تا دستور تهیه ساده این غذا را ببینیم.

مواد لازم چیکن استراگانوف:

مرغ
قارچ
پیاز
سیب زمینی
نمک و فلف

مواد لازم برای تهیه سس بشامل:
آرد سفید
کره
شیر

طرز تهیه سس سفید یا سس بشامل:

ابتدا ارد سفید را کمی تفت میدهیم.
به اندازه ای تفت لازم است که بوی خامی ارد گرفته شود.
سپس کره را به ارد اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
تا تمامی ارد و کره ترکیب شوند.
حالا شیر را به ارامی اصافه میکنیم.
و مخلوط حاصل را کاملا به هم میزنیم.
توجه کنید که هم زدن زیادی لازم است تا ارد گلوله گلوله نشود.
وقتی مخلوط ما به جوش آمد اجازه میدهیم تا چند قل بزند و به غلظت دلخواه برسد.
(برای چیکن استراگانوف کمی شلتر بهتر است)

طرز تهیه چیکن:

ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی خورد میکنم.
و در روعن تفت میدهیم.
هنگامی که پیازها طلایی شد مرغها را اضافه میکنیم.
(سینه مرغ را به صورت نوارهای باریک برش میدهیم.)
پس از این که مرغها کمی سرخ شد قارچهای ورقه شده را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.
تا تمام آب قارچ گرفته شود.
حال سس بشامل را اضافه میکنیم و در ظرف را میگزاریم تا آرام آرام بجوشد و مواد به خورد هم بروند و جا بیفتد.

طرز تهیه چیپس سیب زمینی

:

سیب زمینی ها را پوست کرده و به صورت حلقه های باریک برش میزنیم.
حلقه های باریک را به صورت خلال های نازک خورد میکنیم.
خلال های اماده شده را در آب سرد ریخته و اجازه می دهیم تا یک ساعت در آب بماند.
میتوانیم کمی بیکینگ پودر هم به آن اضافه کنیم تا مطمئن شویم سیب زمینی ها به هم نمیچسبند.
خلال ها را در روعن داغ سرخ میکنیم.

چیکن استراگانوف آماده شده را با چیپس سیب زمینی تزیین کنید و میل کنید.

نوش جان

پست های مرتبط

اشکنه، غذای ساده و خوشمزه!
سیب زمینی آکاردئونی، پیش غذای خوشمزه و مقوی
نحوه نگه داری مرغ و خروس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *