اشکنه، غذای ساده و خوشمزه!

اشکنه سیب زمینی غذای لذیذ و خوشمزه است. ساده و سریع تهیه میشود برای پیش غذا و یا به عنوان شام سبک خانواده تان اشکنه که سیب زمینی و تخم مرغ هم دارد را بپزید.

مواد لازم برای اشکنه

۱ عدد پیاز بزرگ
۳ عدد تخم مرغ
۴ قاشق غذاخوری روغن
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۱ قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری سرخالی شنبلیله خشک
نمک و فلفل به مقدار لازماشکنه

 

طرز تهیه اشکنه با سیب زمینی

برای پخت اشکنه سیب زمینی یک دیگچه انتخاب کنید و در آن پیاز خرد شده را در روغن به طور کامل تفت دهید. وقتی پیاز داغ حاضر شد، زردچوبه را به آن اضافه کنید. حدود یک دقیقه دیگر تفت دهید.
تا سه چهارم دیگچه را آب جوش بریزید. آرد را با حدود نصف استکان آب سرد مخلوط کنید (حتما آب سرد بریزید که آرد گوله نشود) و به پیاز داغ اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا آرد کاملا در آب و پیاز داغ حل شود. بعد سیب زمینی ها را که پوست کندید و به صورت مکعبی ریز خرد کردید به دیگچه اضافه کنید. و در این مرحله نمک و فلفل را هم اضافه کنید. بعد در قابلمه را بگذارید تا نیم ساعت بپزد.

سپس پس از نیم ساعت پخت حرارت اجاق را زیاد کنید و بگذارید محتویات قابلمه خوب بجوشد، حال تخم مرغ ها را یکی یکی در اشکنه بشکنید.
تا ده دقیقه اصلا به آن دست نزنید تا تخم مرغ ها به صورت تک تک کاملا ببندد.
در آخر شنبلیله خشک را اضافه کنید و بگذارید اشکنه سیب زمینی با در بسته حدود پنج دقیقه بجوشد.
شنبلیله عطر بسیار خوبی دارد. نکته مهم اینست که در آخر آب اشکنه زیاد نباشد.

پست های مرتبط

چیکن استراگانوف غذای خوشمزه و ساده!
دمپختک ، غذای اصیل تهرانی!
رشته پلو ، غذای اصیل ایرانی!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *