آیا شما هم از جمله مادران بارداري هستید که عاشق خوردن آجیل در میان وعده خود هستند؟
اگر چنین است، بدانید که مصرف آجیل در اندازه مناسبي ميتواند فواید زیادی برای سلامتی شما و جنين داخل رحمتان داشته باشد.
با این حال، مصرف بیش از حد این ماده غذایی بسیار مغذی، حساسیتزا بوده و عوارض جانبی خاصی را در زنان باردار به دنبال خواهد داشت.
از آنجايي که شما هم میخواهید فرزند کوچک خود را در بهترین شرایط و سلامتی کامل به دنیا بیاورید،
آشنایی با اطلاعات مربوط به مصرف آجیل در این دوره حساس از زندگی، شما را برای رسیدن به هدفتان یاری خواهد نمود.
فواید مصرف آجیل در بارداری
آجیل سرشار از منابع مغذی و مهم بوده و یک میان وعده مناسب برای مادران باردار است .
در نتیجه این افراد نیز میتوانند از این ماده استفاده کنند.
مادران باردار به ویژه در سه ماهه اول بارداری نباید از بادام زمینی استفاده کنند. زیرا این ماده در بسیاری از افراد آلرژی ایجاد میکند. بنابراین به این افراد توصیه میشود از سایر گروههای آجیل استفاده کنند.
مغز گردو منبع بسیار خوبی از مس و روی است.
مادران باردار این مغز را در کنار پنیر در وعده صبحانه استفاده کنند.
این افراد گروههایی از مغزها که ایجاد آلرژی میکنند را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
سطح ویتامینهای گروه B، کلسیم، منیزیم، آهن و روی در مادر باردار افزایش پیدا میکند. که تمامی این مواد در آجیل وجود دارد.
بنابراین این ماده غذایی منبع بسیار مهمی برای مادر باردار به شمار میرود.
موارد منع مصرف آجیل
افرادی که نسبت به مصرف این مواد آلرژی دارند نباید از آن استفاده کنند،
مصرف این مواد باعث ایجاد شوک شده و گاهی تا مرز مرگ نیز پیشروی میکند.
همچنین به افرادی که از بیماری آسم رنج میبرند توصیه میشود استفاده از مغزیجات را محدود کرده یا اصلا استفاده نکنند.
افرادی که مشکلات کلیوی دارند نیز باید در مصرف این ماده محتاط باشند.
به این دلیل که سطح پتاسیم، سدیم و فسفر این افراد باید کنترل شده باشد.
و متاسفانه آجیل منبع غنی از این مواد بوده و استفاده از آن برای این افراد مناسب نیست.
بیماران دیابتی که مبتلا به چربی خون هستند نیز بهتر است از این مواد استفاده نکنند.