دیزاین آجیل شب عید و خواص مغزها!!

مصرف آجيل به عنوان بخشي از يك رژيم غذايي سالم و متعادل، براي حفظ سلامت قلب بسيار مفيد است.

در حقيقت مصرف گردو، بادام و ساير مغزها باعث كاهش كلسترول خون مي‌شود.

از آنجا كه شرايط نگهداري و حمل اين مواد به محل كار يا مدرسه نيز بسيار راحت است،

مي‌توان به عنوان ميان‌وعده‌اي مغذي نيز از آنها استفاده كرد.

مطالعات در اين زمينه نشان مي‌دهد:

در افرادي كه از آجيل به عنوان يك رژيم غذايي براي سلامت قلب استفاده مي‌كنند،

ميزان كلسترول مضر خون كاهش مي‌يابد.

خوب است بدانيد بالا بودن ميزان اين نوع كلسترول در خون از دلايل اصلي بيماري‌هاي قلبي است.

همچنين با مصرف مناسب اين مغزها مي‌توان از ايجاد لخته‌هاي خوني جلوگيري و از بروز حمله‌هاي قلبي نيز پيشگيري كرد.

پس بهتر است به جای مصرف شیرینی و شکلات که سرشار از اسید چرب ترانس

(نوعی چربی است که در فرآیند تبدیل کردن روغن مایع به جامد تولید می شود )است و زمینه ساز افزایش کلسترول بد در خون و کاهنده کلسترول خوب است،

از مغزها و میوه ها که سرشار از ویتامین ها و املاحی مانند ویتامین C، پتاسیم و ترکیبات پلی فنول ها که آنتی اکسیدان بوده و از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند، استفاده کنید.

● مفید بودن، دلیل بر افراط در مصرف نیست

وقتی از مفید بودن یک ماده غذایی صحبت می شود برخی به اشتباه فکر می کنند مجازند هر مقدار که می خواهند از آن ماده غذایی استفاده کنند؛

در حالی که افراط در مصرف مواد غذایی مفید نیز می تواند به بروز بیماری منجر شود.

این موضوع درباره مغزها و میوه های خشک نیز صادق است.

یعنی مصرف بی رویه و بیش از نیاز بدن در همه افراد بخصوص در بیمارانی مانند دیابتی ها و افرادی که مبتلا به پرفشاری و چربی خون هستند،

می تواند عواقب ناخوشایندی داشته باشد.

پست های مرتبط

مصرف آجیل در دوران بارداری
دیزاین میز شب یلدا !!
گالری عکس تزیین آجیل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *