انجیر سیاه و خواص بینظیر آن برای سلامتی!

انجیر دارای ارزش غذایی و خواص درمانی بسیاری است.

اهمیت این میوه به اندازه‌ای است که در قرآن از آن سخن به میان آمده و در روایات دینی ما در مورد خواص انجیر بسیار آمده است.

این میوه انواع متفاوتی دارد، اما بسته به اقلیم و شرایط رشد و پرورش گیاه، دارای طمع و مزه متفاوتی است.

انجیر سیاه نیز یکی از انواع شیرین و آبدار این میوه است که در نواحی غرب ایران به فراوانی یافت می شود.

در ادامه این مطلب تعدادی از مهمترین خواص انجیر سیاه و کاربردهای درمانی این میوه پرخاصیت در طب سنتی را گردآوری کرده‌ایم.

خواص انجیر سیاه

طبع انجیر سیاه از نظر طب سنتی گرم و تر است.

برخی از مهمترین خواص درمانی انجیر سیاه به شرح زیر می‌باشد:

انجیر دارای خاصیت ملین است.

و یکی از بهترین راههای درمان خانگی یبوست بوده و به پاکسازی روده‌ها کمک می‌کند.

از بین بردن تهوع بارداری و تامین مواد مغذی مورد نیاز جنین از خواص انجیر خشک و تر است.

و از این رو مصرف خشک و تازه این میوه برای مادران باردار بسیار مفید است.

انجیر ادرارآور بوده، تعرق را زیاد می‌کند. و به همین دلیل برای کاهش حرارت بدن و تشنگی مفید است.

انجیر سیاه مقادیر زیادی آهن و ویتامین C دارد و از این رو مصرف آن برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید است.

قند انجیر سیاه کاملا طبیعی و مقوی است . و از افت قند افراد جلوگیری می‌کند .

اشخاص لاغر که قصد دارند وزن خود را افزایش دهند. می‌توانند از این میوه استفاده کنند.

به طور کلی مصرف انواع انجیر ضعف عمومی بدن را برطرف و باعث تقویت قوای جسمانی می‌شود.

انجیر سیاه به دلیل دارا بودن دانه‌های ریز، باعث تقویت معده و روده می‌شود.

در طب اسلامی در مورد فواید انجیر آمده است. که مصرف این میوه، بواسیر را قطع و نقرس را معالجه می‌کند.

همچنین قوای جنسی را زیاد و رطوبت و سردی را که موجب ضعف نیروی آمیزش است، برطرف می‌نماید.

انجیر سیاه در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی دارد.

پست های مرتبط

کیک رد ولوت، کیک مناسب ولنتاین!
کفش های خوردنی!!
کیک های خوشمزه و مضر !
تاریخچه کیک، از دیروز تا امروز!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *