کباب تابه ای، غذایی خوشمزه و آسان و خانگی

کباب تابه ای یا کباب دیگی یکی از انواع کباب های ایرانی است که نسبت به کباب های معروف ایرانی مثل کباب کوبیده و کباب چنجه دردسر خیلی کمتری دارد و به راحتی و با سرعت می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. مواد اصلی کباب تابه ای گوشت چرخ کرده و  پیاز هستند.

مواد لازم کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم
پیاز دو عدد متوسط
تخم مرغ یکعدد
نمک و فلفل و کمی روغن و کره

کباب تابه ای

گوجه فرنگی

طرز تهیه کباب تابه ای

 گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده ( با دنده ریز) را با کمی نمک و فلفل و  ادویه مخلوط کنید.

مخلوط حاصل را ورز داده و یک تخم مرغ به آن اضافه میکنیم و خوب دوباره ورز می دهیم.

پیاز کباب وقتی زیاد باشد کباب نرم تر و لطیف تر خواهد بود ولی کمی شل خواهد بود که تخم مرغ به آن انسجام خواهد داد و از وارفتن آن جلوگیری خواهد کرد.

کف یک ماهیتابه با ضخامت یکسان گوشت را پهن می کنیم .

کمی روغن به اندازه دو قاشق روی آن می ریزیم و کمی آب ( حدود ۳ قاشق ) اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میذاریم . به محض گرم شدن ماهیتابه با یک کارد یا با لبه قاشق چوبی برش میدیم تا کباب ها از ابتدا حالت بگیره و ضمنا حرارت به تمام قسمت ها از جمله وسط گوشت برسه . درب اون را میذاریم و با حرارت ملایم اجازه میدیم ،بپزه . حدود نیم ساعت کافیه . بعد حرارت را زیاد میکنیم و اجازه میدیم آب حاصل تموم بشه و کباب به روغن بیافته  و یکطرف کباب سرخ شود . بعد طرف دیگر را با حرارت ملایم سرخ میکنیم .

نکات

گوجه فرنگی رو هم به همون ترتیب با کمی کره و روغن میذارین نرم بشه . ار فلفل سبز هم میشه استفاده کرد .

پست های مرتبط

پلو کباب خوشمزه شمالی!!
گالری عکس کباب چنجه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *