مصرف لبو در بارداری چه فوایدی دارد؟

بر اساس اصول طب سنتی، لبو برای تقویت سیستم ایمنی، استحکام استخوان و عضله، لاغری و رفع انسداد مجاری توصیه می شود؛

در عین حال، لبو سبب درجاتی از یبوست می شود و زیاده روی در مصرف آن می تواند سبب غلظت خون شود.

همچنین در افرادی که معده ضعیف دارند، مصرف زیاد لبو سبب نفخ می شود.

در طب سنتی نیز آمده است افرادی که مزاج سرد و خشک دارند، نباید در فصل پاییز و زمستان در مصرف لبو زیاده روی کنند.

اما لازم ایت این نکته را زنان باردار در نظر داشته باشند که؟

طبق نتایج مطالعه باید از مصرف بی رویه مکمل های حاوی نیترات بالا در دوران بارداری خودداری کرد.

خواص ومضرات لبو در بارداری

لبو سرشار از انواع ویتامین های ضروری و مواد معدنی است

علاوه برآن برای رژیم غذایی عالی هست.

لبو مزایای زیادی برای بدن شما دارد مانند:

کاهش التهاب حمایت از قلب و حفاظت از دستگاه گوارش مغزی و حفظ سلامت چشم .

لبو مواد غذایی چند منظوره است که می تواند خام در سالاد و نوشیدنی یا پخته شده خورده شود و یا به انواع غذاها از جمله صبحانه لبواضافه شود.

فواید تغذیه ای چغندرلبو نیز شناخته شده است.

چغندر لبو به عنوان مواد غذایی جدید فوق العاده محبوب است.

با توجه به مطالعات اخیر ادعا شده که لبو و آب لبو می تواند با بهبود عملکرد ورزشی باعث کاهش فشار خون و افزایش جریان خون می شود.

محصولات جدید این مواد غذایی بسیار مغذی است.

می توان در همه جا به خصوص در آب و نوشیدنی هاو جوانه آنرا به کار برد.

لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و مسهل برای برخی افراد ی که یبوست دارند.

رنگ قرمز لبو به دلیل وجود ترکیبى به نام بتاسیانین است که خاصیت ضدسرطانى داشته و از بروز سرطان‌ها به‌خصوص سرطان کولون جلوگیرى مى‌‌کند.

در هر ۲۰۰گرم از آن، ۴۸۰میلى‌گرم پتاسیم وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک مى‌‌کند.

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است.

اما قبل از مصرف لبو حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

پست های مرتبط

کنگر و این همه خاصیت!
فلفل قرمز و خواصی که نمی دانستید!!
برنج و خواص بی نظیر آن!
تاریخچه گوجه فرنگی سیاه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *