لواشک و آلوچه بسیار بین مردم طرفدار دارد.
و اکثر این طرفداری ها را بچه ها و کودکان شامل میشود .
در ادامه میتوانید با فایده و ضررهای لواشک و آلوچه ما را دنبال نمایید .
لواشک چه فایده ای برای بدن دارد
معمولا برای تهیه لواشک از یک، دو یا چند نوع میوه با درجه رسیدگی نسبی که عطر، طعم، رنگ و خواص تغذیه ای و درمانی آنها ظاهر شده ولی کمی ترش مزه باشند، استفاده می شود.
انواع آلوها، سیب، گلابی، زرشک و زغال اخته ، لیمو و انار از جمله این میوه ها هستند
لواشک دارای ویتامین های A و B و مواد معدنی (مخصوصا پتاسیم و کلسیم) می باشد
که به دلیل کالری پایین آن، به عنوان یک میان وعده مناسب می باشد و مصرف آن چاقی را به دنبال ندارد.
لواشک از جمله فرآورده هایی است که مورد علاقه همه افراد به ویژه کودکان می باشد.
با توجه به ماده اولیه لواشک که شامل انواع میوه ها است بنابراین تا حدی فواید میوه را دارا بوده و به مصرف سایر تنقلات (مثل چیپس و پفک) ارجح می باشد.
با مصرف لواشک های بسته بندی شده که با مجوز های بهداشتی تولید می شوند، نگرانی آلودگی آنها نیز برطرف می گردد.
مصرف مكرر این قبیل خوراكیها چه مضراتی دارد؟
بزرگترین ضرر آلوچه یا میوههایی كه به لواشك تبدیل میشوند، اسیدیته بالای آنهاست.
بچهها معمولا عادت دارند لواشك یا آلوچه را كنار دهانشان بگذارند و آنها را به آرامی بمكند
و چون اسیدیته این خوراكیها بالاست،
این كار باعث فرسایش سطح مینای دندان در درازمدت میشود.
بعضیها لواشك و آلوچه و قرهقروت را برای هضم سریعتر غذاهای چرب و به امید لاغر شدن میخورند.
به نظر شما این كار درست است؟
به هیچوجه!
لواشك و آلوچه كسی را لاغر نمیكنند.
برعكس، با خوردن این خوراكیها همانطور كه گفته شد، ترشح اسیدمعده بیشتر و در نتیجه غذا بهتر هضم میشود و هر چقدر هضم غذا بهتر باشد، جذب آن توسط بدن هم بیشتر میشود.
شرایط بسته بندی لواشک
بسته بندی لواشک باید به گونه ای باشد که فرآورده را در برابر رطوبت، آفت ها و عوامل فساد حفظ نماید.
لوازمی که برای بسته بندی لواشک استفاده می شود باید سالم، نو، خشک و بدون بوی ناخوشایند باشد.
تکه های بریده شده لواشک باید متناسب با وزن آنها در ظروف مناسب و مجاز در صنایع غذایی (مانند سلوفان، پلی اتیلن ویژه مواد خوراکی) بسته بندی گردد.
بهتر است هر ورقه لواشک در یک بسته کوچک بسته بندی شود.