رب گوجه فرنگی و هر آنچه در مورد آن باید بدانیم!

مضراب رب گوجه فرنگی خانگی

رب گوجه فرنگی که موقع پختن، حداقل ۶ الی ۷ ساعت، در ظروف آلومینیوم و یا روی، جوشیده می شود مضرات زیر را به همراه دارد:

 ۱- به علت جوشیدن زیاد تمام آنزیمها و ویتامینهای مفید گوجه از بین رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می شود

که ذره ای ارزش غذایی ندارد.

 ۲- به علت اسیدی بودن گوجه فرنگی به طور طبیعی

، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه میآورد.

 ۳- در رب های کارخانه ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهداشتی، مواد نگهدارنده و متوقف کننده ای چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند

که این ها خون را به شدت فاسد کرده و انواع سرطان تولید می کند.

امروزه در سرتاسر اروپا در بیش از ۹۰٪ تغذیه ها از سس و رب استفاده می شود.

دستهای پنهان پشت پرده می خواهند با ترویج مصرف زیاد سس و رب انسانهای منگول و عقب مانده تربیت کرده

تا از آنها برای مقاصد شوم سیاسی خود از جمله مقابله با اسلام استفاده کنند.

رب گوجه یا ….

✅ اگر از گوجه های رسمی و بومی استفاده کرده و رب را در ظرف مسی تهیه کنیم عوارض منفی کمتری دارد ولی کار اصولی آن است که از جایگزین ها استفاده کنیم.

 رب انار،

رب آلبالو

رب زردآلو

رب میوه به

جایگزین های مناسبی برای گوجه فرنگی هستند.

این گونه رب ها را باید در ظروف مسی پخته و از اضافه کردن مواد افزودنی به آنها خودداری کنیم.

توجه داشته باشید که از همه میوه ها می توان رب تهیه کرد که کاربردهای مختلفی دارد. همچنین از برگه های آلو و زردآلو نیز می توان به جای رب گوجه فرنگی استفاده کرد.

رب گوجه فرنگی کپک زده را دور بریزید!

کپک ریشه‌های بسیار طولانی و درازی دارد که به عمق ماده نفوذ پیدا می‌کند، برای همین باید کل ظرف رب یا هر ماده دیگر را که کپک زده دور بریزید،

چرا‌ که با چشم مسلح عمق ریشه کپک قابل مشاهده نیست،

بنابراین باید کل ظرف را معدوم کرد.

در غیر این صورت مصرف محصولات کپک‌زده به‌دلیل اینکه دارای سموم قارچی مثل آفلاتوکسین هستند، فرد مصرف‌کننده را مستعد سرطان به خصوص سرطان کبد می کنند.

پست های مرتبط

گالری عکس رب گوجه فرنگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *