خصوصیات قابلمه های چینی و گرانیتی!

ظروف پخت و پز چینی

چینی نوع خاصی از سرامیک است که از مخلوط خاک رس سفید (کائولین)، کوارتز و …. ساخته شده است و با حرارت ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ درجه سانتی گراد پخته شده است.

ظروف چینی محکم تر از ظروف سفالی هستند.

ظروف پخت و پز از جنس چینی محکم هستند و میزان تخلخل آن ها پایین است.

این ظروف برای پخت سوپ ها و سس ها مناسب هستند و از آن ها می توان هم در روش های پخت و پز سنتی و هم در ماکروویو استفاده کرد.

ظروف چینی نباید بر روی شعله مستقیم قرار گیرند.

هنگام استفاده از این ظروف باید از شعله پخش‌کن استفاده شود.

به تازگی مدل هایی از این ظروف تولید شده‌ است که می توان آن ها را مستقیماً بر روی شعله قرار داد.

ظروف پخت و پز گرانیتی

ظروفی که با نام ظروف گرانیت شهرت دارند، در حقیقت ظروف چدن هستند که روکشی از جنس لعاب دارند.

نام گرانیت از آن جهت به این ظروف اطلاق می شود که دارای سطح خال دار همانند بافت سنگ گرانیت هستند.

انواع جدیدتر این ظروف از جنس استیل ضد زنگ هستند که دارای روکشی از جنس سرامیک هستند.

ظروف پخت و پز گرانیتی را می توان در ماشین ظرفشویی و در فر قرار داد.

ولی از آن جا که این ظروف از جنس فلز هستند، نمی توان آن ها را در ماکروفر قرار داد.

ظروف پخت و پز گرانیتی در صورتی که به خوبی نگهداری شوند برای دهه ها قابل استفاده خواهند بود.

پست های مرتبط

خصوصیات قابمه مس و قابلمه آلومینیوم!
خصوصیات قابلمه سفالی و قابلمه سرامیکی!
خصوصیات قابلمه چدن و قابلمه شیشه ای!
خصوصیات قابلمه استیل!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *