استیک گوشت با دورچین های خوشمزه

استیک گوشت جزء غذاهای لذیذ و پرطرفدار در سرار جهان است. این استیک های گوشت را به صورت نیم پز یا آبدار و کاملا پخته یا خشک میپزند که نوع آبدار آن پرطرفدارتر است.

آموزش پخت استیک گوشت خوشمزه:

مواد لازم استیک گوشت

سویا سس :•: ۱ قاشق غذاخوری

روغن زیتون :•:  ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده :•:  ۱عدد

پیازچه خرد شده :•: ۱۰۰ گرم

نخود پخته :•: ۵۰ گرم

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

گوشت راسته گوسفندی یا گوساله :•:  ۲ تکه (۲۵۰ گرم)

نعناع :•: به میزان لازم

طرز تهیه استیک گوشت

برای تهیه استیک گوشت ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید.

سپس گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید.

و با یک قاشق روی تمامی گوشت را با سویا سس آغشته کنید

سپس روغن زیتون را روی گوشت بریزید و با قاشق به تمامی قسمتهای گوشت روغن زیتون را بکشید.

و به هر میزان که به فلفل تمایل دارید روی گوشت بپاشید.

و گوشت را در بشقاب یا سینی بگذارید و بمدت ۳ساعت در یخچال بگذارید.

پس از ۳ ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و مجددا روی تخته آشپزخانه بگذارید و با بیفتک کوب شروع کنید به کوبیدن گوشت تا خوب نرم شود.

بعد روی توری کباب پز گوشت را بگذارید و روی منقل یا زغال یا آتش آن را کباب کنید،که اگر دوست داشته باشید طعم دودی نیز بخود میگیرد.

گوجه فرنگی و پیازچه ها را نیز بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو خرد کنید.

در تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و حرارت را ملایم کنید و گوجه،پیازچه های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید

سپس نخودفرنگی پخته شده و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید روی مواد داخل تابه بپاشید و مواد را تفت دهید.

استیک گوشت را در بشقابی بگذارید و با مایع گوجه فرنگی و پیازچه آن را تزئین کنید و نوش جانتان کنید.

این غذا جزء محبوب ترین غذاهای امریکایی ها می باشد ، امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه و پر کالری لذت ببرید.

در کنار استیک گوشت برای لذت بیشتر می تواندی مقداری قارچ و سیب زمینی سرخ شده درست کنید.

پست های مرتبط

مایع قرمز رنگ همراه استیک گوشت چیست؟
گالری عکس استیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *