استیک گوشت جزء غذاهای لذیذ و پرطرفدار در سرار جهان است. این استیک های گوشت را به صورت نیم پز یا آبدار و کاملا پخته یا خشک میپزند که نوع آبدار آن پرطرفدارتر است.
آموزش پخت استیک گوشت خوشمزه:
مواد لازم استیک گوشت
سویا سس :•: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون :•: ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده :•: ۱عدد
پیازچه خرد شده :•: ۱۰۰ گرم
نخود پخته :•: ۵۰ گرم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
گوشت راسته گوسفندی یا گوساله :•: ۲ تکه (۲۵۰ گرم)
نعناع :•: به میزان لازم
طرز تهیه استیک گوشت
برای تهیه استیک گوشت ابتدا باید گوشت را مزه دار کنید.
سپس گوشت گوسفندی را روی تخته آشپزخانه قرار دهید.
و با یک قاشق روی تمامی گوشت را با سویا سس آغشته کنید
سپس روغن زیتون را روی گوشت بریزید و با قاشق به تمامی قسمتهای گوشت روغن زیتون را بکشید.
و به هر میزان که به فلفل تمایل دارید روی گوشت بپاشید.
و گوشت را در بشقاب یا سینی بگذارید و بمدت ۳ساعت در یخچال بگذارید.
پس از ۳ ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید و مجددا روی تخته آشپزخانه بگذارید و با بیفتک کوب شروع کنید به کوبیدن گوشت تا خوب نرم شود.
بعد روی توری کباب پز گوشت را بگذارید و روی منقل یا زغال یا آتش آن را کباب کنید،که اگر دوست داشته باشید طعم دودی نیز بخود میگیرد.
گوجه فرنگی و پیازچه ها را نیز بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو خرد کنید.
در تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و حرارت را ملایم کنید و گوجه،پیازچه های خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید
سپس نخودفرنگی پخته شده و نمک،فلفل به هر میزان که تمایل دارید روی مواد داخل تابه بپاشید و مواد را تفت دهید.
استیک گوشت را در بشقابی بگذارید و با مایع گوجه فرنگی و پیازچه آن را تزئین کنید و نوش جانتان کنید.
این غذا جزء محبوب ترین غذاهای امریکایی ها می باشد ، امیدواریم از تهیه این غذای خوشمزه و پر کالری لذت ببرید.
در کنار استیک گوشت برای لذت بیشتر می تواندی مقداری قارچ و سیب زمینی سرخ شده درست کنید.