مایع قرمز رنگ همراه استیک گوشت چیست؟

مایع قرمزی که از استیک گوشت خارج می شود چیست؟

اگر مشکلی برای خوردن استیک گوشت  نداشته باشید. می دانید که یکی از لذیذترین غذاهاست.

اکثر افرادی که برای وعده غذایی خود استیک سفارش می دهند مایع قرمز کم رنگی را در ظرف غذای خود می بینند.

مایعی که اغلب تصور می شود خون گوشت است اما این طور نیست. استیک گوشت

استیک گوشت

مایع قرمز همراه استیک گوشت میوگلوبین نام دارد.

در طول پخت میوگلوبین و تخریب میشود.

و چون کل رنگدانه ها همزمان به یک اندازه متاثر از دما نیستند.

بنابراین در دماهای مختلف رنگدانه های مختلفی مشاهده میشود. میوگلوبین تخریب شده به رنگ قهوه ای مشخص است.

در صورت بالا بودن pH دمای زیادی جهت پخت لازم است.

چنین گوشتی در حالت نپخته به رنگ قرمز تیره تا ارغوانی دارد و به زمان زیادی برای پخت نیاز دارد.

زمانی که استیک پخته می شود تیرگی میوگلوبین که اساسا برای تغییر رنگ استیک ضروری است دیده می شود.

تقویت عظلات و کاهش وزن

فیله گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتین و آمینواسید است.

شما بعد از صرف یک وعده غذایی با این بخش از گوشت گوساله برای مدت طولانی‌تر احساس سیری کرده و حجم غذای مصرفی شما کاهش پیدا می‌کند.

به همین دلیل کارشناسان تغذیه توصیه کرده‌اند که مردان چاق که توانایی کاهش حجم غذای خود را ندارند از این ماده غذایی در رژیم خود استفاده کنند.

در عین حال متخصصان تغذیه ورزشی معتقد هستند که این بخش گوست گوساله برای امر عضله‌سازی بسیار مفید و کارساز است.

پست های مرتبط

استیک گوشت با دورچین های خوشمزه
گالری عکس استیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *