زردچوبه و هر آنچه از آن باید بدانیم!

زردچوبه یکی از ادویه های محبوب در نقاط مختلف جهان است که خاستگاه آن به جنوب آسیا باز می گردد.

زردچوبه در بسیاری از دستورالعمل های غذایی به ویژه غذاهای هندی کاربرد دارد

مردم چرا زردچوبه مصرف می کنند؟

زردچوبه به عنوان یک ادویه و رنگ غذایی استفاده می شود و طعم و رنگ غذا را تغییر می دهد.

همچنین، این ماده به واسطه فواید سلامت خود مورد استفاده قرار می گیرد، که کورکومین نقش اصلی را در این زمینه ایفا می کند.

از جمله فواید مکمل های کورکومین می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش التهاب:

التهاب مزمن با بسیاری از بیماری ها پیوند خورده است. مطالعات نشان داده اند که مکمل های کورکومین ممکن است سطوح نشانگرهای التهابی را کاهش دهند.

بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی:

کورکومین و دیگر کورکومینویدها آنتی اکسیدان هایی قدرتمند هستند که ممکن است وضعیت آنتی اکسیدانی را بهبود ببخشند.

بهبود عملکرد رگ خونی:

مطالعات نشان داده اند که مکمل های کورکومین ممکن است اتساع رگ های خونی را بهبود ببخشند، جریان خون را افزایش داده و فشار خون را کاهش دهند.

کاهش خطر حمله قلبی:

آنها ممکن است خطر حمله های قلبی را نیز کاهش دهند. ویژگی های ضد التهابی می توانند در این زمینه موثر باشند.

عوارض زردچوبه و کورکومین

زردچوبه و کورکومین به طور کلی امن و بدون عوارض جانبی جدی در نظر گرفته می شوند.

با این وجود، برخی افراد ممکن است هنگام دریافت دوزهای بالا در قالب مکمل ها برخی عوارض جانبی را تجربه کنند.

مشکلات گوارشی:

افراد ممکن است مشکلات گوارشی خفیف مانند نفخ، رفلاکس اسید معده و اسهال را در دوزهای بالاتر از ۱,۰۰۰ میلی گرم تجربه کنند.

سخن پایانی

به نظر نمی رسد مکمل های زردچوبه و کورکومین هیچ گونه عوارض جانبی به همراه داشته باشند.

با این وجود، برخی افراد ممکن است مستعد ناراحتی های خفیف مانند سردرد یا اسهال در صورت دریافت دوزهای بالا باشند.

به خاطر داشته باشید که زردچوبه های با کیفیت پایین ممکن است

حاوی مواد تشکیل دهنده ارزان مانند نشاسته گندم باشند

که مصرف آنها موجب شکل گیری نشانه هایی نامطلوب در افراد مبتلا به عدم تحمل گلوتن خواهد شد.

پست های مرتبط

گالری عکس بوته زردچوبه
گالری عکس زردچوبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *