گالری عکس شله زرد قالبی

آموزش پخت شله زرد قالبی برای مهمانی ها و مجالس و تزیین شله زرد با روش های زیبا و جدید بهتون کمک میکنه یه پذیرایی عالی و متفاوت داشته باشید.

از شله زرد قالبی میتونید برای مهمانی ها و مجالس مختلف خصوصا در ماه رمضان و سفره افطار استفاده کنید.

مواد لازم:

قالب کیک یا ژله
یک و نیم پیمانه برنج
دو پیمانه شکر
خلال بادام دو ق سوپخوری
خلال پسنه برای تزیین
عرق هل به مقدار لازم
پودر ژلاتین یک ق غذاخوری
دارچین برای تزیین

طرز تهیه

همیشه در حالت عادی که شله زرد درست می‌کنیم برای هر پیمانه برنج ۵/۱ الی ۲ پیمانه شکر به آن اضافه می کنیم ولی برای این شله زرد چون از پودر ژلاتین می خواهیم استفاده کنیم یک پیمانهشیرین تر درست می کنیم.

ابتدا برنج را با شش برابر خودش آب بر روی شعله می گذاریم و همان لحظه خلال بادام را بدان افزوده و درب قابلمه را میگذاریم تا کاملا پخته شود و آب برنج به خوردش برود نزدیک به تمام شدن آب برنج مدام آن را به هم می زنیم و شکر و عرق هل و زعفران را به آن اضافه و کاملا مخلوط می کنیم . در این

فاصله یک قاشق پودر ژلاتین را در حدود دو قاشق آب سرد حل کرده و به روش بن ماری حل می‌کنیم و کنار می گذاریم . گلاب را نیز به شله زرد اضافه کرده و مدام به هم می زنیم تا کمی سفت شود و آب

آن کاملا بخار شود سپس شعله را خاموش کرده و ژلاتین را بدان افزوده و کاملا با شله زرد مخلوط کرده و قالب ژله یا کیک را فقط کمی آب سرد دور تا دور آن می گردانیم و سریع خالی میکنیم و سپس مواد شله زرد را داخل آن ریخته و کمی که سرد شد برای حدود ۶ الی ۷ ساعت داخل یخچال میگذاریم در موقعی که خواستیم شله زرد را در دیس مورد نظر خالی کنیم ابتدا با نوک کارد یک بار به دور تا دور قالب کشیده و برای حدود ۵ ثانیه آن را درون آب داغ گذاشته و سریع داخل دیس برمی گردانیم و با پسته و دارچین تزیین می کنیم . فقط کمی حوصله لازم دارد هیچ کار مشکلی نمی باشد.

 

پست های مرتبط

شله زرد، دسری شیرین و لذیذ و ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *