زنجبیل می تواند به صورت تازه، خشک شده، پودر، روغن یا آبمیوه مورد استفاده قرار گیرد. زنجبیل گاهی نیز به غذاهای فرآوری شده و مواد آرایشی اضافه می شود. زنجبیل در زمره مفیدترین و پرکاربردترین ادویه جات قرار داشته و سرشار از مواد مغذی و ترکیبات زیست فعالی است که برای مغز و بدن انسان مزایای فراوانی را به همراه دارند.
خواص زنجبیل
زنجبیل اختلالات گوارشی را بهبود میبخشد
زنجبیل برای لاغری و کاهش وزن مفید است
زنجبیل درد و التهاب را کاهش میدهد.
زنجبیل حالت نفخ را از بین میبرد.
زنجبیل از سرطان پیشگیری میکند.
زنجبیل سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
زنجبیل قند خون را کاهش میدهد.