دارچین بعد از فلفل و زردچوبه یکی از پرمصرف ترین ادویه های معطر و مطبوعی است که طعم آن ابتدا در دهان ملایم و کمی شیرین و بتدریج تند و سوزاننده میشود و بسیاری از خانوادهها کنجکاوند که بدانند این گیاه چه خواص متمایزی دارد. دارچین از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم و خشک دارد.
خواص دارچین
دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه میدارد.
دارچین از آلزایمر پیشگیری میکند.
عصاره دارچین برفک دهان را درمان میکند.
دارچین گردش خون را آسان میکند.
دارچین عفونت های بدن را درمان میکند.
دارچین فشار خون را کاهش میدهد.
چای دارچین
شما میتوانید با نوشیدن یک فنجان چای دارچین تب را به سرعت پایین آورده همچنین دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و برای رفع درد به کار میرود اثر آن آرامکننده و نشاطبخش است و باعث گشوده شدن رگها میشود و در گردش خون اثری مثبت دارد و بدن را در مقابل امراض مصون نگه میدارد و میتوان گفت اثر پنیسیلین و آنتیبیوتیک را داراست، پس پیشنهاد میشود اگر سرما خوردید یا ضعف شدید داشتید، مصرف یک فنجان چای دارچین را در روز فراموش نکنید پس اگر چای معمولی نیز مینوشید آن را با یک قطعه پوست دارچین به هم زنید تا طعم چایتان را بهتر کند.