کیک یزدی!

“کیک یزدی” یا همان کیک فنجانی با دستور پختی ساده مزه ای عالی دارد که حتی افرادی که علاقه به خوردن کیک های دیگر ندارند آن را امتحان می کنند.

مواد لازم

 

آرد سفید ۳۰۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۲۰۰ گرم

ماست غلیظ ۱۵۰ گرم

روغن مایع ۱۷۵ گرم

عسل یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

پودر هل یک و نیم قاشق غذاخوری

گلاب ۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک یزدی

برای شروع کار ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با همزن برقی چند دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
بعد روغن مایع را به مخلوط شکر و تخم مرغ کرم رنگ شده اضافه کنید و هم بزنید .
بعد از کمی همزدن مخلوط ماست را هم اضافه کنید و با مواد میکس کنید.
بعد ار مخلوط ماست به ترتیب گلاب ، هل و عسل را اضافه کرده و هم بزنید.
دیوارهای ظرف را تمیز کنید .
مخلوط آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید.
و کم کم در چند مرحله به مواد مخلوط کنید و با همزن به آرامی هم بزنید.
مایع آماده شده را سریعا به مرحله بعدی که ریختن در داخل قالب است میبریم تا مایه کیک منتظر نماند .
مایه آماده شده را با قیف و یا با قاشق در قالب مافین که قبلا کاغذ مخصوص کیک یزدی گذاشته ایم ریخته و تقریبا دو  سوم قالب را پر میکنیم .و یا در قالب های کوچک کیک یزدی  که با کپسول یا همان کاغذ مخصوص کیک یزدی  است پر کنید. فقط دقت کنید قالب ها را سرخالی پر کنید . با ته قاشق وسط مایه را مقداری گود کنید و کمی کنجد داخلش بریزید.

قرار دادن در فر

سینی را برای ۱۰ دقیقه در فر ی با دمای ۲۰۰  درجه سانتی گراد که قبلنم گرم شده قرار داده تا کیک ها کامل باد کنند.وقتی کیک ها باد کرد درجه فر را کمتر کرده و به دمای ۱۸۰ درجه می رسانیم و ۱۰ دقیقه دیگر اجازه میدهیم تا کیک ها طلایی و پخته شوند. دقت کنید هنگام پخت  در فر را باز و بسته نکنید چون ممکن است اطراف کیک پف کند و وسط آن پف نکند. بعد از پخته شدن ،کیک یزدی ها را از فر در بیاورید و اجازه دهید سرد شوند و سپس در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه عزیزانتان با چای عصرانه میل کنید.

 

پست های مرتبط

کیک یزدی ، خوشمزه ایرانی!
شیرینی زبان، شیرینی سنتی خوشمزه!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *