کیک یزدی ، خوشمزه ایرانی!

آرد سفید شیرینی پزی ۱ و ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۲/۳ پیمانه

روغن مایع ۲/۳ پیمانه

ماست(پر چرب) ۱ پیمانه

بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق غذاخوری

گلاب ۳ قاشق غذاخوری

هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق غذاخوری

نمک مقداری

طرز تهیه کیک یزدی:

مرحله اول:

ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس در ظرف مناسبی آن ها را شکسته، شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید. این عمل را تا حدی ادامه دهید که مخلوط کرم رنگ و کش دار شود.

مرحله دوم:

سپس روغن مایع و ماست پر چرب را به مخلوط اضافه کنید. مجددا و برای مدت ۱ دقیقه هم بزنید. گلاب را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مرحله سوم:

در ظرف جداگانه ای آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. این مخلوط را ۳ بار الک کنید. سپس آن را کم کم به مواد کیک اضافه کنید، تا آرد گوله نشود. اگر گوله شد می توانید کمی با دور کند همزن آن را مخلوط کنید تا یکدست شود. مواد کیک یزدیآماده می باشد.

طرز تهیه پلو مخلوط نخود و ذرت با ماهی

مرحله چهارم:

قالب مخصوص کیک یزدی ، و یا قالب کاپ کیک معمولی را با استفاده از کره یا روغن چرب کنید و کمی آرد بپاشید.

حالا با مواد کیک داخل هر قالب را پر کنید.

دقت کنید که فقط ۲/۳ از فضای هر قالب با مواد پر شود.

باقی فضا را باید برای پف کردن کیک خالی بگذارید.

با استفاده از یک چاقو که آن را با روغن چرب کرده اید روی هر کیک را برشی سطحی بدهید.

این روش کمک می کند تا روی کیک ها گنبدی شکل شود.

حالا می توانید در صورت تمایل کمی کنجد یا مغز پسته و یا هر دو را روی کیک بپاشید.

مرحله پنجم:

فر را از قبل گرم کنید سپس قالب کیک را در فر  با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت نیم ساعت قرار دهید.

نوش جان

 

پست های مرتبط

کیک یزدی!
کفش های خوردنی!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *