کوفته تبریزی، اصیل و خوشمزه!

کوفته یکی از غذاهای ویژه در سراسر خاور میانه است و کوفته تبریزی یکی از لذیذترین و بهترین انواع این غذای شرقی است.

کوفته تبریزی اصیل

این روزها در همه شهرها کوفته تبریزی را درست می کنند

و بسیاری از رستوران ها نیز آن را در فهرست غذاهایشان قرار داده اند

اما حقیقتاً کوفته ای که در تبریز به دست بانوان با سلیقۀ تبریزی آن هم با شیوه های سنتی و خانگی طبخ می شود،

حرف دیگری برای گفتن دارد؛

حرفی از اصالت و سلامت.

آماده سازی با روش سنتی

آماده سازی کوفته همان طور که از نامش بر می آید با کوفتن و کوبیدن همراه است.

کسانی که هنوز هم به سنت ها پایبند هستند گوشت کوفته را در هاون سنگی می کوبند

و آن را برای مخلوط کردن با مواد دیگر آماده می کنند.

امروزی تر ها از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند.

مرحلۀ بعد اضافه کردن لپۀ پخته شده است

که آن را هم باید حسابی کوبید و ورز داد.

سپس پیاز و برنج پخته را که همگی باید کاملاً له شده باشند

به این مخلوط اضافه می کنند تا همراه با گوشت، خمیر مناسبی را تشکیل دهند.

حالا در این قسمت از کار موادی به کوفته افزوده می شود که به آن قدرتی سحرگونه می بخشد. سبزی های معطر و ادویه های تبریزی، می توانند انسان را به راحتی مدهوش کنند.

پخت نهایی

مغز گردو، تخم مرغ پخته و آلو چیزهایی هستند که در دل خمیر کوفته جا می گیرند و همگی به اتفاق، درون مایه خوش طعمی که با رب، پیازداغ و ادویه درست شده آرام آرام پخته می شوند.

باز نشدن کوفته ها و راسخ ماندن آنها تا مراحل پایانی طبخ مرهون مهارتی است که به این راحتی ها به دست نمی آید.

حاصل این زحمت چند ساعته که قرن ها تاریخ و تجربه در پس آن نهفته است با مزه مزه کردن اولین لقمه از کوفتۀ تبریزی چنان به جان می نشیند که خاطرۀ آن مگر با جان به در رود.

پست های مرتبط

گالری عکس کوفته تبریزی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *