پسته و خواص بینظیر آن برای سلامتی!

پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولیدآن در ایران بشمار می آیند. پسته،عضو ثابت آجیل با وجود جثه کوچک خود سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامتی انسان است ؛

خواص پسته

انواع پسته

چهار نوع پسته در ایران تولید می شود :فندقی، کله قوچی، اکبری و احمد آقایی

خواص پسته

خواص آنتی اکسیدانی:

پوسته های پسته حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این آنتی اکسیدان ها ،رادیکال های آزادی را که از متابولیسم سلولی تشکیل می شوند، خنثی می کند. که این رادیکال ها باعث ایجاد بیماری های قلبی و سرطانی می شود.

بهبود سلامت قلب:

مصرف روزانه ال دی ال یا کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد . این آجیل یک منبع غنی از اسید آمینه می باشد، که مانع از تشدید عروق و تشکیل لخته های خون می شود .

مدیریت کردن وزن :

برای کسانی که رژیم غذایی دارند ،پسته یک انتخاب عالی می باشد . پسته دارای کالری کم، پروتئین زیاد، چربی های اشباع شده و نشده کم می باشد. که همه برای حفظ وزن ایده آل بسیار مناسب هستند .

خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند.

مغز و ذهن را تقویت می کند.

پسته معده را تقویت می کند.

برای تسکین سرفه مفید است.

برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.

برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود.

اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می کند.

پست های مرتبط

گالری عکس درخت پسته
گالری عکس پسته تازه دوپوست
گالری عکس پسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *