مرغ کنتاکی رستورانی درست کنید!

مرغ کنتاکی یا kfc یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای جهان است که با گوشت مرغ تهیه می شود. کی اف سی( kfc ) مخفف کلمه Kentucky Fried Chicken است که معنی آن به فارسی مرغ سوخاری کنتاکی می شود. جالب است بدانید برند kfc نام یک رستوران زنجیره ای امریکایی است که در جهان بیش از سیزده هزار شعبه دارد و تنها غذایی که سرو می کند مرغ کنتاکی است. به همین دلیل این غذا را بیشتر در رستوران ها و فست فودها می توانید بیابید.

 مواد لازم برای مرغ کنتاکی

مرغ کنتاکی
سینه و ران مرغ از هر کدام ۳ قطعه
آرد سفید یک لیوان
شیرخشک نیدو  نصف لیوان
تخم مرغ زده شده  ۲ عدد
آرد سوخاریبه مقدار لازم
روغن برای سرخ کردنبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی

 ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.
 آرد سفید را با پودر شیرخشک و ادویه مخصوص مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)
 قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.
 قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.
مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.

نکته

برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری آمریکن استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.

پست های مرتبط

تاریخچه ابداع مرغ کنتاکی!!
مرغ سوخاری، خوشمزه و سرشاز از کالری مضر
گالری عکس مرغ سوخاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *