ماهی قزل آلا و خواص بی نظیر آن!!

قزل آلا یکی از منابع خوب آهن است.

آهن در خونسازی و همچنین در حفظ مقاومت بدن در برابر میکرو ها نقش مهمی به عهده دارد.

آهن موجود در این ماهی به گونه ای است که جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف می رسد .

علاوه بر آن آهن موجود در قزل الا، جذب آهن منابع گیاهی را هم افزایش می دهد

بنابراین نقش مهمی در پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن به عهده دارد .

نتایج مطالعات نشان می دهند امگا ۳ ماهی قزل الا می تواند فشار خون و ضربان قلب را در بیماران صرع تنظیم کند

و از تعداد تشنج های آن به طور قابل توجهی بکاهد.

تحقیقات انجام شده بر روی ماهی قزل آلا

بر اساس تحقیقاتی که برای نخستین بار در شیراز روی ۳۰ نوع ماهی انجام شد،

ماهی قزل آلا بیشترین میزان امگا۳ را داراست.

این اسید چرب، خستگی، دردعضلانی، خشکی و خارش پوست،سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را کاهش می دهد

و برای التیام بیماری های قلبی-عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است

و در زنان باردار از طریق گردش خون به جنین رسیده و موجب رشد مغزی و افزایش ضریب هوشی نوزاد می شود.

قزل آلا به عنوان منبع غنی پروتئین، به آسانی در دستگاه گوارش هضم و جذب می شود .

و تقریباً به طور کامل در بدن به مصرف می رسد.

((روی)) آن در رشد کودکان و در تنظیم بلوغ جنسی نوجوانان تاثیر مهمی دارد

و مصرف آن در دوران رشد از کوتاهی قد پیشگیری میکند،

بد نیست بدانیم سر و کبد این ماهی بیشترین میزان امگا۳ را داراست.
قزل آلا حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین های گروه B  که در تنظیم فعالیت سلول های عصبی و در نتیجه در سلامت سیستم عصبی و نیز در سلامت پوست تاثیر دارند.

همچنین بعضی از انواع ویتامین های گروه B  در خون سازی نیز موثرند،

بناراین با مصرف قزل الا می توانیم به سلامت اعصاب، شادابی، طراوت پوست و پیشگیری از کم خونی کمک کنیم.

قزل آلای پرورشی در مقایسه با انواع رودخانه ای و دریایی، ید کمتری دارد ولی به دلیل سطح پایین جیوه، مصرف آن برای خانم های باردار، خانم هایی که قصد باردار شدن دارند کودکان زیر۶سال توصیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *