علت نامگذاری میرزا قاسمی چیست؟

میرزا قاسمی خوشمزه ابداع یک خان قاجار است!!!!

“ميرزا قاسم خان قاجار”، حاكم گيلان در دهه ١٢٣٠ هجرى شمسى بود.

وى كه علاقه ى بسيارى به آشپزى داشت،

در سال ١٢٣٩ هجرى شمسى با قاطی کردن بادمجان و گوجه و سير، دست به ابداع خوراكى جديد زد و از آنجايى كه به هنر آشپزى عشق مى ورزيد،

دستور اين خوراک جديد را در ميان مردمان گيلان رواج داد و با نام وى به “ميرزا قاسمى” شهرت يافت.

ميرزا قاسم خان كه مردى خوش ذوق بود،

پس از گيلان، به حكمرانى فارس برگزيده شد و بعدها در شيراز درگذشت

و او را در باغ حافظيه و در جنب آرامگاه حافظ شيرازى به خاک سپردند.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی

  • بادمجان:  ۵ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی تازه: ۲ عدد
  • سیر: یک بوته
  • تخم مرغ:۳ عدد
  • روغن و فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی

برای شروع بادمجان‌ها را کبابی کنید. سپس پوست آن‌ها را کنده و سرهای آن‌ها را جدا کنیدو در نهایت بادمجان را ساطوری می‌کنیم. در مرحله بعد گوجه فرنگی را درون آب جوش انداخته تا امکان جدا کردن پوست آن راحت‌تر شود و بعد از جدا کردن پوست، آن‌ها را خرد می‌کنیم.

یک تابه بزرگ را انتخاب کرده و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم روغن داغ شود. سپس سیرهایی را که کوبیده بودیم را درون روغن سرخ می‌کنیم. و بعد از سرخ شدن سیر؛ بادمجان و گوجه‌های ساطوری شده و خرد شده را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آب بادمجان و گوجه فرنگی گرفته شود. هم اکنون می‌توانید فلفل و نمک را اضافه کنید.

در سمت دیگر تابه تخم مرغ‌ها را بشکنید و و دائما مخلوط کنید تا اینکه تخم مرغ به درستی سرخ شود، بعد از اینکه تخم مرغ نیز کاملا سرخ شد آن را به مخلوط بادمجان و گوجه فرنگی اضافه کردن و به طور کامل باهم مخلوط کنید. و این بود طرز تهیه میرزا قاسمی با فرمول هموطنان ما در گیلان. امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید.

خواص میرزا قاسمی بر بدن چیست؟

همانگونه که مشاهده کردید اساس میرزا قاسمی بر بادمجان، سیر و گوجه فرنگی بنا شده است؛ بنابراین فواید این غذای سنتی ایرانی متاثر هر سه سبزیجاتی است که از آن تهیه شده است.

پست های مرتبط

استیک مرغ، غذایی کامل، خوشمزه و سالم
گالری عکس کلم پلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *