شیرینی نخودچی، شیرینی خوشمزه و آسان

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های خوشمزه قزوینی است که یادآور خاطرات عید نوروز است. مواد اصلی این شیرینی، آرد نخودچی است. آرد نخودچی استفاده شده در این شیرینی باید بسیار مرغوب و نرم باشد. پخت این شیرینی نیاز به وسایل و ابزار خاصی ندارد. شما به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

آردنخود چی نیم کیلو

هل سبز ساییده شده ۱ قاشق مربا خوری

پودر قند ۲۵۰ گرم

روغن جامد ۲۵۰ گرم

طرز تهیه ی شیرینی نخودچی

ابتدا باید آرد نخودچی و پودرقند را الک کنید
سپس پودر قند و روغن جامد را با هم مخلوط میکنیم
و انقدر ورز می دهیم تا کاملاً خامه ای شکل شود.
باید در نظر داشته باشید که برای این شیرینی به هیچ وجه به جای روغن از کره استفاده نکنید چون باعث سفت شدن شیرینی میشود.
 بعد از اینکه پودر قند و روغن شما کاملا ورز داده شد آرد نخود چی را اضافه میکنیم.
آرد نخودچی را در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم و کاملاً ورز می دهیم تا شکل انسجام به خود بگیرد و از شکنندگی دربیاید چون این خمیر بسیار نرم و شکننده است.
در حین ورز دادن هم باید هل را اضافه کنیم .
وقتی خمیر آماده شد آن را داخل یک پلاستیک گذاشته و به مدت ۲۴ ساعت در گوشه ای از آشپزخانه استراحت می دهیم.
بعد از اینکه خمیر کاملا استراحت کرد آن را بر روی سطح صاف پهن می کنیم و با وردنه روی آن را میکشیم تا کاملا صاف و یکدست شود در این مرحله از چند قالب نیز برای شکل دادن شیرینی استفاده می کنی قالب های کوچک و مناسب برای شیرینی نخودچی.

 خمیر شیرینی نخودچی

باید کلفتی خمیر شیرینی ها به اندازه قالب هایی باشد که انتخاب کردید.
بعد از اینکه شیرینی ها را قالب زدیم بر روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم قرار می دهیم
و فر را با حرارت۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردیم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در قسمت وسط قرار دهیم .
باید دقت داشته باشیم که حرارت فر شیرینی های شما را نسوزاند و مدام به شیرینی سر بزنید.
بعد از اینکه شیرینی نخودچی ما آماده شد آن را از درون فر در می آوریم و اجازه می دهیم تا کاملاً سرد شود چون اگر زودتر از آن شیرینی ها را از سینه خارج کنیم به خاطر تردی و شکنندگی ،شیرینی ها خرد میشود.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه است.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
شیرینی نخودچی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

منبع: namnak.com

پست های مرتبط

سنگ پا را هرگز فراموش نکنید!
گالری عکس شیرینی نارگیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *