سوهان خوشمزه، سوغات اصیل شهر قم

سوهان یکی از سوغاتی های خوشمزه قم است. اگرچه در بسیاری از شهرهای دیگر هم سوهان هست و به فروش میرسد. اما سوهان قم یک طعم و مزه فراموش نشدنی دارد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سوهان خوشمزه را به شما آموزش دهیم. بدین ترتیب از تهیه یک سوهان تازه با مواد اولیه تازه و سالم اطمینان پیدا می کنید. امیدواریم این سوهان را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه سوهان:

آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری
آرد جوانه گندم: ۲ قاشق سوپخوری
کره: ۱۶۰ گرم
شکر: ۲۱۰ گرم
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
گلاب: ۱۰۰ میلی لیتر یا نصف لیوان
زعفران ساییده: ۱/۲ قاشق چایخوری
بادکا یا شیره ذرت یا گلوکوز: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
هل: ۱/۲ قاشق چایخوری
خلال پسته و بادام: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

قبل از هر کاری، روی سطح کار، یک فویل آلومینیومی پهن کرده و آن را چرب کنید.

آرد جوانه گندم و آرد را با هم ترکیب کرده و در قابلمه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. گلاب و شکر را به آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم، مرتب هم بزنید که مواد به بدنه ظرف نچسبد و به جوش بیاید.

کره را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید. وقتی دوباره به جوش آمد، هل، زعفران، عسل و بادکا را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مواد رنگ خرمایی به خود بگیرند. باید همه مواد را حدود نیم ساعت هم بزنید تا کاملا به جوش آمده و آماده شود.

وقتی مواد سفت شده و از قابلمه جدا شد، آن را روی فویل از قبل آماده شده بریزید. سپس خلال پسته و بادام را روی آن ریخته و محکم آن را با یک گوشت کوب که سطح آن را نیز چرب کرده اید، بکوبید. اجازه دهید سوهان خنک شود. نوش جان

منبع : www.yotaab.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *