سوهان یکی از سوغاتی های خوشمزه قم است. اگرچه در بسیاری از شهرهای دیگر هم سوهان هست و به فروش میرسد. اما سوهان قم یک طعم و مزه فراموش نشدنی دارد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه سوهان خوشمزه را به شما آموزش دهیم. بدین ترتیب از تهیه یک سوهان تازه با مواد اولیه تازه و سالم اطمینان پیدا می کنید. امیدواریم این سوهان را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم تهیه سوهان:
طرز تهیه:
قبل از هر کاری، روی سطح کار، یک فویل آلومینیومی پهن کرده و آن را چرب کنید.
آرد جوانه گندم و آرد را با هم ترکیب کرده و در قابلمه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. گلاب و شکر را به آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم، مرتب هم بزنید که مواد به بدنه ظرف نچسبد و به جوش بیاید.
کره را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید. وقتی دوباره به جوش آمد، هل، زعفران، عسل و بادکا را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مواد رنگ خرمایی به خود بگیرند. باید همه مواد را حدود نیم ساعت هم بزنید تا کاملا به جوش آمده و آماده شود.
وقتی مواد سفت شده و از قابلمه جدا شد، آن را روی فویل از قبل آماده شده بریزید. سپس خلال پسته و بادام را روی آن ریخته و محکم آن را با یک گوشت کوب که سطح آن را نیز چرب کرده اید، بکوبید. اجازه دهید سوهان خنک شود. نوش جان
منبع : www.yotaab.com