سوشی چگونه غذایی است؟

سوشی ، نوعی غذای سرد است که از ترکیب برنج پخته ژاپنی با چاشنی سرکه، چندین مدل خوراک دریایی (بیشتر خام)، سبزیجات و تخم مرغ تهیه می شود.

مشهورترین سوشی جهان «نوری ماکی» نام دارد.

یا به زبان ساده‌تر باید گفت سوشی و سبزیجات است که درون لایه ای از برنج و جلبک دریایی پیچیده می شود.

انواع دیگر سوشی که بسیار گران قیمت و مشهور هستند نیز به شرح زیر است:

  • نیگیری (Nigiri): ورقه‌های ماهی مزه‌دار شده روی برنج
  • ساشیمی (ُSashimi): تکه‌های ماهی خام
  • چیراشی (Chirashi): کاسه برنج با تاپینگ
  • اوشیزوشی (Oshizushi): لایه‌های سوشی فشرده‌شده
  • ایناریزوشی (Inarizushi): شوسی رول‌شده در توفوی سرخ‌شده

اما اینکه این غذای دریایی را چگونه میل کنید و اصلا این غذا چیست و چه فوایدی دارد را در ادامه برایتان نوشته ایم. .

شوسی مشهوری که همه مردم آن را می شناسند،

«ادو» نام دارد که روی مقداری برنج، برش های نازکی از ماهی خام گذاشته می‌شود.

البته تاپینگ های مختلفی همچون ماهی، توفو (فراوردهٔ سویا)، خوراک دریایی، تخم‌مرغ و .. برای سوشی استفاده می شود که همگی سرشار از پروتئین هستند.

برای انگل‌زدایی سوشی، اصولا ماهی را منجمد می کنند یا از واسابی (تُرُب کوهی ژاپنی) و ترشی گاری (ترشی زنجبیل) برای ضدعفونی کردن این خوراک استفاده می کنند.

همچنین نوشیدن چای سبز نیز به علت ویژگی آن در پیشگیری از مسمومیت غذایی توصیه می‌شود.

چگونه مثل یک حرفه‌ای سوشی بخوریم؟

حرفه ایی ها هرگز واسابی یا برنج را در داخل سُس سویا قرار نمی دهند.

زمانی که می خواهید سوشی میل کنید تنها باید بخش ماهی آن را در داخل سس فرو ببرید نه برنج را؛

چرا که با این کار برنج مقدار بیش از اندازه ای سویا سُس را به خود جذب می کند و مزه اصلی غذا از بین می رود.

مراقب باشید که این چوب های مخصوص خوردن غذاهای چینی را به هم نمالید

چرا که میزبان به اشتباه تصور می کند که شما می خواهید این پیام را برسانید که جنس آن چوب ها مرغوب نیست و از انواع ارزان تهیه شده است.

ژاپنی ها هرگز همزمان زنجبیل را با سوشی نمی خورند.

ترشی زنجبیل یا همان «گاری» در کنار ظرف های غذای شما و به منظور تزئین ظرف غذا استفاده می شوند

که هرگز همزمان با سوشی خورده نمی شود.

سوشی های رول شده یا «آکا ماکی زوشی» یا نوع بزرگ تر آن به نام «فوتوماکی»، تنها باید بعد از خوردن ساشامی و سوشی خورده شوند.

هر تکه از آنها هم باید آنقدر کوچک باشد که بتوان آنها را در یک لقمه خورد.

سوشی خورهای حرفه ای هرگز رول هایی با ۱۰ ماده تشکیل دهنده را نمی پسندند.

در ژاپن هرگز از برنج قهوه ای برای تهیه سوشی استفاده نمی شود.

یک سوشی خوب باید در دهان آب شود.

بنابراین برنج قهوه ای گزینه مناسبی برای این امر نیست.

پست های مرتبط

سوشی چیست؟
گالری عکس غداهای خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *